Neslihanaltunerep Bebeğimi bn bı kere hissettim neden daha fazla hissetmiyorum ve ishal oldum karın ağrısı var üşüttüm galiba ağrı olunca ne yapmamı önerirsiniz.ve demir hapı kullanıyorum dışkım siyahlaştı bnm
deryaay09 Neslihanaltunerep merhaba kaçıncı hafta ve bende vitamin ilacı içince dışkı öyle geliuor normal
deryaay09 Neslihanaltunerep bu dönem çok hissetmemeniz normal bende 6 aylık oldum 20. Haftadan sonra dahayi hissetmeye başladım eğer içinizde şüphe varsa doktorada görünebilirsiniz ama bence erken
eeren Neslihanaltunerep forumun ilk sayfasında sat a göre kaç haftalık olduğunuz yazıyor 🙄 ordan bakıp söyleyebilirsiniz.
Neslihanaltunerep Eşim camı da açık bırakmış acaba üşüttümmü bn trafik kazası geçirdik eşimin köyündeyiz doktor bna dedi ki igneyle karnından sıvı alcaz dedi 3 lü tarama testi yaptırdık ve perinatoloji ye gonderdi bni kadın doğum doktoru
Neslihanaltunerep deryaay09 eşimin köyündeyiz şuanda trafik kazası geçirdik bna kalçadan Pilatin taktilar bileğim kırıldı alçıda
deryaay09 Neslihanaltunerep bol su iç 17 haftalık sizin hamilelik inanın bende zorlu süreçteyim detaylı ultrasonda bebeğimin ven damarı 8 mm çıktı dünden beri hep ağlıyorum inşallah sağlıkla dünyaya gelir benimde sizinde eğer devam ederse ishal sıklığı doktora git direk
Neslihanaltunerep Kaza yeni oldu 26 temmuzda oldu kaza ameliyat ederken çelik yelek örttuler belden aşağısını uyusturdular