pengumommy calaless 37+2 deyim daha dogurmadim😅 38+1 için sezeryan günü verildi bekliyorum. Çift yumurta ikiziyim
Elifnesrindemir umrnanlgn kaçıncı haftanızda doğum için tarih verdi doktorunuz ve özel değilse hangi hastanede olucaksiniz
semaa1202 33+2 deyim doktor bebeklerden birine cok aşağıya inmiş dedi nst de hafif sancı cıktı, merakla bekliyorum ben de ne zaman doğacaklar ama cok istiyorum 36 yı tamamlayıp doğmalarını
calaless busbus222_ ayy inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🫶🏻 ben çok erken doğurmaktan korkuyorum o yüzden bu konuda baya kaygılıyım 😔
busbus222_ calaless amin inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız merak etme aynı düşüncedeyiz ama elimizden birşey gelmiyo dikkat ve sabır inşallah vaktinde doğarlar 🌸🤲
bsraasel tali15 şuan aynı gündeyiz bende heyecanla bekliyorum bakalım ne zaman gelecekler diye çift yumurta ikizi benimde bebişler
tali15 bsraasel sağlıkla gelsinler inşallah. Nasıl geçiyo hamileliğiniz gün geçtikçe ağırlaştığımı hissediyorum ben
bsraasel tali15 o kadar zorlanmaya başladım ki artık benim bitanesi çok yukarda kaburgamda kemiğim ağırıyor batıyor çünkü kaburgama diğeri aşağıda hem yukardan hem aşağıdan ağrı hissetmek o kadar zor ki artık sığmıyprlar sanki öyle hissediyorum gün geçtikçe nasıl olacak diye merak ediyorum
tali15 bsraasel benimde öyle ya ikiside baş aşağı ayakları tam kaburgamın altında eğilmek oturup kalkmak bile çok zor,içten karnım acıyo bazen
meryys calaless Bende burda bekleyim, 28 olduk bugün tek yumurtalarimla🐣🐣 doktorum ilk hedef 34 sonrasında arttıracagız dedi. İnşallah hepsi sağlıklı sıhhatli vakitlerinde kuveze girmeden gelirler