Admsarzu Kızlar bat 1 Eylül yada daha yakın tarihlerde olup belirtisi olan varmı bugün benim kasık ağrısı bel ağrısı çoğaldı gibi gibi birde vücudum çok sıcak uyku hali var baya bakalım pazar günü test yapacağım inşallah. Sizde durumlar nasıl
Sarkac Admsarzu canim ayniyiz bende şuan hiç belirti yok sabah kaset test yaptim çıkmadı bugun iliskinin uzerinden 10 gun gecti kasette neden bik.adi anldmadim bendede var sicak vucudum sabah sicacik oluyor oyle.
gunebakann Admsarzu Benim de bat 2 eylül gaz sancısı çekiyorum tek göğüs hassasiyeti adgdhsa🤣 bir de belim ağrıyor
mommymon Admsarzu bat 2 eylül belirtim yok gibi sadece dünden beri gazım var bağırsaklarımdan ses geliyor resmen ama belirti midir bilemiyorum inşallah vardır
hdye42 Admsarzu benimde 3 Eylül beklenen adet tarihim bekliyorum bakalım hayırlısı suanlik hafif karnımda ağrı var onun dışı başka bişe yok belrti falan 6 gün var daha bence erken belrti olurmu sizce inşallah bu ay olmuş tur iki aydr deniyoruz
Sarkac Admsarzu sorma onu almamisim belki alirim bugun içinde heyecan vvr netleştirsem rahatlicam yerimde duramiyorum resmen
Admsarzu Sarkac kasık ağrısı bel ağrısı halsizlik var aşırı bide dünden beri sürekli tuvalete ihtiyacım oluyor gazım var baya bilmiyorum bakalim 🥲
ilknur_tk61 Benim de 2 Eylül kasıklarımda ağrılar kramp gibi batmalar zonklamalar var belimde ağrı oluyor bazen koku hassasiyeti var bi de sabahları ağzımda acı tat oluyor pazar günü kan verip baktıracam bakalım
ilknur_tk61 Admsarzu yaa benim de gece aşırı oluyor dün gece 5 kez filan gittim bu da mı belirti acaba
Admsarzu mommymon bir önceki gebeliğimde aşırı gaz oluyordu ordan anlamıştım bir terslik olduğunu ama bilmiyorum bakıcazzz
Admsarzu Sarkac geçen ay da aynılarını yaşadım ama regl oldum o yüzden sessiz kalıp test gününü bekliyorum 😄🫂