Bugün(27 agustos) kızımı sağlıkla kucağıma aldım. Şuan hastanede yanı başımda ve hikayemi sizlerle paylaşmak istedim. Öncelikle 26 agustos gece 11 gibi hiç sancım belirtim vs olmadığı halde birden suyum geldi. Ne ağırlaşmıştım ne hamilelik zorluyordu doğuracağıma hiç ihtimal vermediğim bir günde bebeğim gelmeyi seçti🥰 suyumun geldiğini söylediğimde doktorum hastaneye gitmemi söyledi çantam hazırdı hemen öyle yaptım. Orda düzensiz sancılar çıkınca sabaha kadar bekleyip öyle suni sancı için aksiyon alınacağı söylendi. Sabaha kadar düzenli sancım hiç başlamadı. Saat 6.30dan 13e kadar suni sancı çektim. 5cm açıklık olmuştu epidural yapıldı çok rahatladım. Sık sık muayeneler ve ara ara hareketler squatlar yaparak tam açıklığa 15.00 a doğru ulaştık. O esnada doğumhaneye geçtim ve 4 ıkınmada bebeğimi kucağıma aldım. Son dkya kadar bekledi doktorum kesi için ama son dk küçücük bir kesi attı ve şuanda da beni hiç rahatsız etmiyor. Başlarda suni sancı geldiğinde çok yılmıştım ancak doğumhanede herşey bittiğindeki rahatlama ve bebeğimi görmek herşeye değerdi. Doğumumu izmir Can hastanesinde gerçekleştirdim. Doktorum şebnem hanımdı. Hem doktorumun hem hastanenin doğum ekibinden çok memnun kaldım. Rabbim bekleyen herkesi kolaylıkla kavuştursun🥰