elifmuslu Kızlar herkese selam 21 haftalık gebeyim az önce çok afedersiniz vajinada kalp atması gibi bir his oldu çok korktum. Yani can yakmadı ama rahatsız oldum acaba bu durumu yaşayan var mı normal midir? Normalse neden oluyor acaba
rozdemirq ayaznannesi ya canım 4+4 haftalık hamileyim henüz 5 haftalık olmadım adet sancısı gibi sancım oluyor normal mi
delalinannesi rozdemirq normaldir muhtemelen ben de yaşadım aynısını o haftalarda ben de çok erken öğrendim 4+1de hatta regl sancısı gibi geliyor o esnada kanamam olacak korkusu sarıyordu hemen tuvalete koşuyordum 😅 14. Haftaya geldim hala ara sıra yokluyor o sancı kanaman lekelenmen vs ypksa korkma Allah’ın izniyle çok güzel ilerleyecek ❤️
rozdemirq delalinannesi biraz içim ferahladı ya Allah razı olsun inşallah pazartesi 5 haftalık olucak ilk kontrole gidecem keseyi görmek için 😊😊
delalinannesi rozdemirq endişelenme yine de hareketlerine dikkat et, bol bol su iç her şeyin çaresi o inan ki ❤️ hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alacağın günler de gelsin inşallah 🙏