Kuzey Kizlar bugun 39+0 oldum ve muaynem vardi doktorum cati muaynesi yapmadan bence istersen cuma gunu alalim kilosu da iyi zaten dedi bende sezeryan istemiyorum ama dedim o da 40 inci haftayi gecirme taraftari olmadigini soyledi. Kafam allak bullak oldu ne yapsam bilemedim
Ceydaa61 Kuzey canım genel olarak doktorların işine geliyor sezeryan. Bence normal doğumda diret. Çatı muayenesi yapmadan niye hemen sezeryanı öne atıyor. en sağlıklısı en güzeli normal doğum
Thesra Kuzey Ozaman neden once suni sanciyla dogumi baslatmayi soylemedi ki acaba hemde cati muanesi yapmadan🤔🤔🤔
HilalMengi Kuzey cuma günü 39+4 olacak yani normal doğum için ideal zamanları bebeğin. Gelmeyeceğini nerden garanti edip öyle sezeryan istedi ki doktorunuz
SerapUGR Kuzey çatınıza bakıp deseydi mantıklı olurdu ama muayne etmeden sezeryan demek yanlış. Bir çok gebe 40ı bitirip normal şekilde doğuruyor.
Kuzey Ceydaa61 bende ayni seyi dusunuyorum. Soyledim zaten persembe bi daha gel bakalim dedi ama bence cuma alalim dicek yine kesin bana oyle geliyo bende zitlasmak istemiyorum acikcasi bilmiyorum bakalim nolcak
Rabia88 Kuzey bunda zitlasilacak bı durum yok bebek ve beden sizin karar sizin 40. Haftayı geçirmemek gerek bebek pisliğini yutar diye ama herşeyin dogalligina varken direk neden öyle öneriyor önce bı çatı muayenesi yapmalı bence
Thesra Kuzey Sezaryenden once suno sanciyla dogum baslatilmasi icin bir fikir olarak sunuyolar doktorlar tamamen sizin seciminize birakiyolar yani benim doktor oyle yapti en azindan bence bu konuyu bi danis doktoruna
Kuzey Rabia88 iste bende bbege bi zarari olur diye israr edemiyorum cumaya kadar belki kendiliginden gelir dicem ama hic niyeti yok gibi sanci bile yok
Thesra HilalMengi Benim durumumdada suan degisen bisey yok malesef beklemedeyim persembe son kontrolum var o gun belli olucak allahin izniyle ne yapicagimiz bakalim🙏🙏
HilalMengi Thesra Allah yardımcımız olsun bende yarın 39+0 olarak muayane olacam oğlum bu tarihte evde kucağımdaydı kızımda tık yok. 😂
Thesra HilalMengi Aminn valla hepimizin insaallah da bide derler kizlar erken gelir diye😂😂😂hic bir soylemlere inanmiyorim artik siiznde bitmis tez zamanda kavusalom artik yaaaaaa😫😫😫😫
JacquesC Kuzey karın ağrısı bel ağrısı ve karnımın sertleşmesi ile sabaha kadar uyuyamadım. Sabah dr gittim nst istedi Sancım çıkmadı. Açılmam 1 cm şeklindeydi.Sancım olmadığı için haftaya görüşelim dedi. Suanda karnım aralıklarla sertleşiyor🤷♀️
Thesra Kuzey Dene tabikide hemen oyle sezeryana yatirmasin senii once bi baksin catina normali varken niye hemen kisa yolu tercih ediyor oyle seymi olurmus
deletedmom11 Thesra zaten direk sezeryan diyen catıya bakıncada bak dediğim gibi darmış çatın der yine sezeryana yönLendirir 😒 o yüzden yine doktor haklı çıkmış oLur
deletedmom11 Way be artık çatıya bile bakmadan mı aLıyoLar sezeryana önceden gebeLerin akLını çatın dar deyip yapıyoLardı şimdi tamamen mi paraya döküLdü bu iş keşke yurt dışındaki gibi ordada yasaklansa sezeryan 😒 keyfi yapıLmaz en azından 😒 sezeryan oLmasa doğumcular açmı kalcak anlamadımki