aysegul_au dercen geç döllenme olabilir canım. Benimki de 2 hafta geç döllenmişti adetime göre. Yani 8 buçuk hafta falan gösteriyordu ama duyamamışlardı meğer 6 haftalıkmış. Ertesi gün özel hastaneye gittiğimde duydum ve geç döllenme bu dedi 6+2 haftalıkmış
minikoms dercen benim ilk gebeligimde kese yoktu bisonraki randevuda görüldü bebek. Acele etmeyin benimkisi gec döllenme oldugundan olmus.. muhtemelen sizinde öyledir kötü düşünmeyelim kötü olmasin… simdi bende 2. Kez hamile kalmaya calisiyorum kalamadim… 🥺
songulkrkc2133 dercen canım eltiminde öyleydi 9 haftada olmasına rağmen kese var bebek yoktu biraz daha bekledi gitti bebeğimde kalp atışına da duydu doktor geç döllenme olmuş demiş
aysegul_au dercen bende öyleydim çok iyi anlıyorum seni. İnsanın aklı fikri tamamen oraya odaklı oluyor
dercen aysegul_au evet çok stres de yapmak istemiyorum ama istemsizce oluyor yani çok değişik duygular İnşallah geç döllenmedir yoksa dış gebelik olabilir
aysegul_au dercen aklına kötü şeyler getirme dillendirme olumlu düşün dua et sabret çok kısa bi zamanda inşallah duyacaksın bebişi🥰 bize de haber vermeyi unutma lütfen 🫠