hunilii nilaykragc aşko bir an önce bitirmeye bak son haftalarda ağırlaşıyorsun kalıyor ben ilkinde 30-32 gibi her şeyi hazırlayıp kaldırdım bunda da öyle yapmayı planlıyorum önümüzdeki ay her şeyini ayarlayıp kaldıracağım nasipse
ayse988 nilaykragc 34 te herşeyi yıkadım ütüledim ama 36 da hazırladım çantamı bugün 38 oldum bekliyorum
mugesut nilaykragc 34te sanırım bebek kıyafetlerini hazırladım 36da hastane çantasını hazırladım şimdi 38 olduk arabaya yerleştirdim ani bir şey olursa arabada bulunsun diye
acelyademir nilaykragc 25. Haftada başladım bel açısından 28 de anca tamamladım 32 de çantayı hazırladım şuan 34 haftalığız aşırı ağırlaştım iyi ki yapmışım diyorum
bia777 33+2deyim 30da kıyafet yıkama ütüleme işlerine başlamıştım 1 hafta sürdü bu hafta da hurçlara yerleştirdim makyaj malzemesi ıvır zıvırlarımı daha koymadım 35-36 gibi de valize koyar kapatırım 🫠
nilaykragc hunilii herşey hazır olursa sanki zaman geçmez gibi geliyor ya o yüzden ağırdan alıyorum ama haklısın🤣🫣
hunilii nilaykragc yok kız yıka tek tek ütüle ayır onu koy bunu çıkar günlerini alıyor zaten bir de son güne kadar eksik hiç bitmiyor ya bir şey unutuluyor ya yetişmiyor o çanta hep açılıp kapanıyor😂
nilaykragc hunilii ay böyle düşününce de insan heyecanlanıyor 🥹 sanırım yarın ilk işim kıyafetlere el atmak olucak🤣
acelyademir nilaykragc valla iyi ki yapmışım diyorum sende başla bence korkma öyle de böylede maalesef biticek o iş :) kolaylıkla halledersin inşallah
acelyademir nilaykragc aynen mantıklı makineni temizle şöyle missss gibi ohh. Etiket kes renklerine ayır sonra hoppp makineye 800 devirde missss gibi yıka 🤲🏻💌
bademselvi Her şeyi 28. Haftada bitirdim hastane çantalarımı bile o haftalarda hazırladım. Son haftalar ağırlaştığın sürekli yorgun olduğun haftalar oluyor hele bu yaz sıcakları felaket. Şu an 37yim sadece bebeği bekliyoruz her şeyimiz hazır
aleyna3458 Ben daha 26+2 yim hiç bir şey almadım desem😂 Herkes çantaya varana kadar hazırlamış.Acele ediyomuş gibi olmak istemiyorum sanırım ama şart ya hemen ayarlamak