Mikaa_ Kızlar yeni doğan bebeklerinizi ne kadar aralıkla sütle besliyorsunuz ben bazen yetmiyor diye düşünüyorum sinirlerim bozuk lütfen bana bilgi verin
lina_erva Mikaa_ 2 saatte bir emzirin deniliyor onun midesi küçük aç olsa ağlar durmaz zaten evham yapma rahat ol 🙂
yildiz93 Mikaa_ ilk 1 hafta 10 gün damla damla gelir sütün emzirdikçe artacak 2 saat olması şart değil istedikçe meme ver onun midesi küçücük hemen doyar zaten merak etme doymasa ağlar sürekli hiç uyumaz
lina_erva Mikaa_ Çok sık verme çocuğa fazla gelir ağrı yapar 2 saat ideal yani doktor 15-20 dk kalmalı diyor ama sütün fazlaysa çabuk doyup da bırakabilir ondan dolayı pek dakikaya bakmıyorum ben 🙂
yildiz93 Mikaa_ 10-15 dk kalmalı zaten doyduğunu anlarsın yutkunması azalır yavaş yavaş emmeye başlar işi keyfe döker yani uykuya geçmeye başlar o sırada alırsın gazını çıkarır yatırırsın
Mikaa_ lina_erva benımkı emıyor sonra kaldırıyorum omzuma gegırıyor yetıyormudur en fazla 10 dakıka emer
lina_erva Mikaa_ O zaman sütün yetiyordur rahatla endişe etme ben kızımda sütüm temiyordu ne kadar ensede doymadığı için çok ağlardı Bebek huzurluysa gazını çıkardıysa mutludur dert etme 😌
yildiz93 Mikaa_ hiç merak etme basit düşün aç olsa uyumaz ayrıca günde 5-6 kez bezini değiştirirken ıslaksa yani idrar çıkışı yeterliyse o da doyduğuna işarettir