mucizemevlat Polene alerjim var şuan tam mevsimi geçmiyor doktorlar tehlikeli olduğu için ilaç vermiyor doğal takviye önerinizi beklerim şimdiden teşekkürler kızlar 😇
happybus7 mucizemevlat hayatım ben maske takıyorum. Başka da çare bulamadım asla. Boğazım için bal, karabiber, zencefil, zerdeçal ve limon karıştırıp içiyorum geceleri yatmadan. Burun deliklerimin altına da vicks sürüyorum. İlaç yasak çünkü:((
nurbanucil mucizemevlat deniz tuzlu burun spreyi ile burnunuzu temizleyip, nazal nemlendirici ile nemlendirebilirsiniz☺️
mucizemevlat happybus7 bende sarımsak bal limonu karıştırp içiyorum tek çözüm yolu onu buldum ama tam geçirmiyor 2 gün rahatım 3. Gün tekrar başlıyor yapacak başka bişey yok demek ki ne yapalım dayanacağız
mucizemevlat nurbanucil hiç fayda vermedi denedim. 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı bal 3 4 damla limonu karıştırıp içtimişime yaradı tam değilse de, en azından gece rahat uyudum sonra tekrar etmeye başlayınca yine aynı yöntemi denedim belki sizler başka şeyler yapıyorsunuzdur diye sormak istedim..