leonlulu Kızlar sütümü arttırmak istiyorum uzun süreli kullanıcam kaliteli fiyatı çok uçuk olmayan pompa önerir misiniz
zulemaa leonlulu kiwi kullanmıştım yine onu aldım uygun fiyatlı sütümü de arttırdı koyacak yer bulamıyordum sütü :) üstelik kızım ilkte sarılık sınırında idi mama vermiştim bir ay kadar
babyonn zulemaa tekli olanı mı tavsiye edersiniz yoksa ikili mi? Beb de Kiwi alacağım ama iki model gördüm kafam karıştı
zulemaa leonlulu valla 1 seneye yakın sağdım çok doluyordu göğüslerim biberonla verdiğimde oldu emzirdiğimde ara ara meme reddi de yaşadık ama hiç pes etmedim
zulemaa babyonn tekli olanı alın derim bir göğsünüzü sağarken diğeri ile emzirirsiniz değişim yaparsınız
rumeysakca Bn mochi aldım eller serbest çok memnunum kısa sürede çok pratik sağıyor tekli aldım ben. Bu arada ilk manuel almıştım eziyet yani tek yapamıyodum onu
leonlulu rumeysakca bir yakınım verşxek onu bende denicem çekim gücü zamanla azalıyor siyorlar doğru mu
rumeysakca leonlulu ben alalı 3 hafta falan oldu genelde günde bir kere kullanıyorum şimdilik bir problem yok çok memnunum çekim gücünden de pratikliğinden de