Elfidanur Kızlar merhaba bebeklerinize 6. Ayda neler yedırıyorsunuz hangı meyve sebze tadımı yaptırıyorsunuz paylasabılır misiniz biz Kabak Havuç Yoğurt Yumurta Başladık ama cesıt olarak tarıf olarak da onerılerınızı beklıyorum🫠🥰🥰🥰🥰(birde su nasıl hangı ara vermelıyız 1 günde ne kadar içebilir)
eminaas Elfidanur ben tadımlar bittikten sonra birleştiriyordum ürünleri .evde ne varsa ona uygun yapıyordum .suyu da içtiği kadar veriyordum
asil15 Elfidanur bizde 6 aylik olduk öyle 3 kuralı yada tadım çok yapmadım direk azar azar bebege uygun şeylerden yediriyorum özelikle çok karıştırma yapmıyorum en basiti kahvaltıda yemesi gereken herseyyi azar azar teker teker veriyorum kahvaltı da yumurta sarısı krem peynir yada lor peynir avokado veriyorum tabi kesinlikle ayrı ayrı artı kendi yediğimiz şeylerde ona uygunsa kesinlikle tatdiriyorum
temmuzonbir Elfidanur elma, armut, erik gibi meyveleri haşlayıp suyunu meyve suyu gibi azar azar vermeyi ve bazı mama karışımlarının içine eklemeyi düşünüyorum, meyveleride ezip püre olarak vericem inşAllah
Elfidanur eminaas anlıyorum ama işte her seyı veremıyoruz maalesef o yüzden hepımızıe bılgı olur bakalım tesk ederım sağlıkla buyusun🥰♥️