mmommy İyi akşamlar hanımlar ben 16 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim bu ama hala hareketleri hissetmiyorum ikinci gebelikte daha erken hissedilirmiş çoğu yerde öyle yazıyor kızım beş yaşında ve ben kızımın hareketlerini kaç haftalıkken hissettiğimide hatırlamıyorum açıkcası merak ettiğim sizler kaçıncı haftada hissettiniz birde şuan kilomda var kızımda daha zayıftım kilo da etki eder mi bilginiz var mı
__cansu_ mmommy bnmde 2. Gebelik çok çok zayıf hamile kaldım 15+2 deyim ama asla bişey hissetmiyorum😂 bizi kandırmışlar
allyslife mmommy kilo, kas sıklığı, plasenta konumu hepsi etkiler🫠 plasentan arkada mı önde mi, biliyor musun? Benim ilk gebeliğim, 15+4′te tek seferlik hissettim, 17+3 itibariyle düzenli minik minik hissetmeye başladım, 21′den sonra gümbür gümbür🫠
Prensesmom_ mmommy 3 üncü gebeliğim 14 üncü haftada ufak ufak hissettim ama net tekmeleri 20 de hissettim
mmommy Prensesmom_ bende bulantı da olmadı sanki hiç hamile bile değilim gibi yani ultrasonda görmesem kendime hamile demem😁
__cansu_ mmommy Allah korusun bişe yok😂 saglıkla gelsinler hissedince çok farklıyız sankı ay azmı hareket etti ay oynamadı sjhsjs
hamilelikteikincibahar mmommy kızımda 19+2 de hissetmiştim şimdi hamileyim ama henüz 10 haftalık bakalım ben kaçıncı haftada hissedeceğim
hamilelikteikincibahar mmommy ya ondan ziyade ben de iyi midir acaba diye şüphe var 67 ay önce 16 haftalık bebeğimi kaybettim onun korkusu var tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
mmommy hamilelikteikincibahar kötüyü düşünmeyin bence Allah hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
ozgbk Benim de kızım 5 yaşında, sanki onu 17 18 gibi hissetmiştim diye hatırlıyorum. Şimdi 16 haftalık hamileyim, son 3 4 gündür seğirme/kayma gibi hissediyorum, sırt üstü yattığımda özellikle.
mmommy ozgbk bende sürekli bir sağ bir sol dönüyorum belki hissedebilirim diye ama kiloda etkiliyor olabilir