Sehamehmet Sabah hafifti akşama doğru çok şiddetlendi kafamı eğemiyorum enseden başlıyor kulaklarıma kadar 13+5 haftaligim siz neler yaparsunuz böyle durumlarda kizlsr
Sarikis Sehamehmet ayy bende 12haftalik gebeyim benim de felaket baş ağrilarim oluyor oglumda cok rahat geçmişti hamileliğim ama ikincisinde zor biraz neden acaba çözemedim
Hulyarsln Sehamehmet tansiyon baktınızmı enseden vuran baş ağrısı tansiyondan olabilir ağrıyan bölgeye buz kompres iyi gelir geçmiş olsun..
Taneminci Sehamehmet kendi kendine geçmesini beklersen öldürüyor valla ben mecburen şiddetli ağrılarda parol yada minoset alıyorum 🤭
sariselin Sehamehmet Sehamehmet aynı haftadayız canım ve benimde 3 gündür geçmeyen bir baş ağrım var😢 yemek yiyemiyorum, yesem de kusuyorum. Hastanede serum taktılar biraz rahatlattı ama başımdaki sızı devam ediyor
Sehamehmet sariselin karanlık oda da uyudum iyi geldi şükür ama şuan bile hafif zonklama var gözlerime çok vuruyo
Filiizz Sehamehmet bu baş ağrısı beni öldürüyor hamileliğimin başından beri çekiyorum şuan o yuzden ayaktayım bildiğin zonkluyor başladımı en az 3 gun sürüyor migrenden şüpheleniyorum artık 🤔😭