lokismommy senasev ay sırf bu yüzden aromalı çocuk diş macunu almıştım işe de yaradı normal macun mahvediyordu beni öğürmekten karnım taş kesiliyordu
sirce senasev kesinlikleee benim de hiç kusmam olmadı ama diş fırçalamak beni bitirdi bu süreçte 🫣 yanlız değişmişiz😂😂😂
pnr_91 senasev hemde ne zor🤦♀️ nane aromalı falanda denedim yok yine olmadı. Daha kötüsü duşa girmek de bana zulüm. Buhar da midemi bulandırıyor ilk günden son güne öğürerek arada kusarak geçiyor benim gebelikler
senasev hariboom yaa o da zor. Diş macunundaki nane tadı aslında kötü değil ama küçükken kusturmaya çalışırdık kendimizi aynı öyle oluyor
lokismommy senasev bazen allahım nolur kusayım ama öğürmeyim derdim nefesin kesiliyor karın kasların kasılıyor gözlerin yerinden fırlayacak gibi oluyor falan çok kötüydü ya 28.haftama kadar hem öğürdüm hem kustum şu an 31deyim kusmam bitti ama tiksinme kaynaklı öğürmelerim devam ediyor nefes nefese kalıyorum inşallah seninki o kadar uzun sürmez 🌸
Hedwig Benim annem bana hamile olduğunu dişini fırçalarken midesinin bulanmasından anlamış. Daha sonra da hiç bulantısı olmamış 😅
senasev sirce daha çok mide yanması, şişkinlik ve gastrit oluyor bende. Gaviscon kullanıyorum bi nebze iyi geliyor. Midemi boş bırakınca daha çok oluyor yanma. Ama iştahım da yok. Yiyemiyorum pek. Soğuk su en iyi gelen 🙏🏻