Falazz 12+3 haftalık gebeyim ve 3 gündür karnımda yumru hissi gerilme ve kalkınca ya da uyurken dönerken ip çeker gibi gerilme hissediyorum. Bu haftalarda böyle bir şey yaşamış olan var mı aranızda ?
nafiye66 Falazz bende 11 haftadayım cnm benimde öyle sağıma soluma dönerken aynı şey oluyor yalnıx değilsn
Lodoss Falazz bende 11+5 oldum normalde bir belirtim yok ama sabah uyandığımda sağa sola dönerken çekilme gibi oluyor bende de kasıklarımda uzun süre yattığım için mi oluyor acaba gece boyu anlamışta değilim gündüz hiçbir şey yok
damlx Falazz endişelenmeyin çok normal yaşadığınız şey. Eğer belli bir pozisyona geldiğinizde geçmiyorsa o zaman sorun olabilir ama sizin pozisyon değiştirince geçiyordur. Rahim büyümesinden oluyor demişti benim doktorum korkmayın hiç 🌸
anonimmom_ Falazz nafiye66 Lodoss Kızlar endişelenmeyin o dönemlerde sık sık ağrı yaşamanız normal rahminiz büyüyor ve bağlarınız geriliyor 27. Haftadayım rahim büyüdükçe hala ara ara o gerilme ağrısını yaşıyorum
Falazz nafiye66 Yarın kontrolüm var öncesinde doktorumla konuyu görüşmedim , biraz tedirgin oldum bu ikinci gebeliğim ilkinde böyle şeyler hiç yaşamamıştım
Falazz Lodoss daha önce bana rahim büyüdükçe yukarıya doğru çıktıkça ağrı olması normal demişlerdi ama son üç gündür kalkarken sağa sola dönerken çekilme oluyor yürürtken de sanki aşağıya doğru çekilme oluyor gibi
Lodoss Falazz anlık oluyorsa birşey olmaz demişti doktorum bana da normal olduğunu söylemişti ama hareket ettikçe değilde durduğunda da oluyorsa o zaman sıkıntı olabilir
damlx Falazz doktor kontrolünden sonra doktorunuz onay verirse online veya fiziki hamile pilatesi yapmanızı tavsiye ederim. Çok çok faydasını gördüm inanın.
nafiye66 anonimmom_ teşekkür ederim cnm valla bebişler iyi olsun da sağlıklı sıhhatli her türlü acıya dayanırız biz anneler rabbim vaktinde ve sağlıkla kavuştursun İnşallah 🤲❤️
hatissf Lodoss anonimmom_ Normal yani demi bende aynı şeyi yaşıyorum uzanırken bişey yok ama yatakta dönerken yoğun hissediyorum