lamazia Haftaya giricem. Ama karnım aşırı şiş sanki 5 aylık bir göbek gibi. Göğüs altından kasıklarıma kadar genişleyen bir göbek düşünün yani. Kilo da almadım. Progestoron kullanıyorum günde 3 defa onun etkisi olabilir mi ? Başına gelen var mı ? Aynaya bakmak istemiyorum nasıl çözüm bulacağım. 🥹
damlx lamazia çok normal böyle olması benimde öyleydi doktorum günde bir dilim tam buğday ekmeği sınırı koydu. Bol bol su içtim ödem attırıcı meyveler yedim şuan normal cok şükür hemde hiç kilo almadım 13. Haftadayım
kbsnn lamazia bende 3 aylık oldum ama 5 aylık gibiyim 10. Haftaya kadar kabızlık geçirdim 3 kilo aldım umarım düzelir şimdiden pantolonlarım olmuyor 🥹
Bebeask Bende öyleydim. Gebeliğin ilk donemlerin de şişlik oluşuyor sanırım. Hatta post açmıştım. Ne zaman karnınız çıktı diye. Zaten kilolu hamile kalmıştım. Ama düzeldi bende şaşırdım. Herkeste olmuyor anladığım kadarıyla. Bence seninki de duzelir
lamazia Bebeask ben 70 kilo hamile kaldım. 71-72 çıkıyorum akşamları. Bu kadar fark edemez diye düşünüyorum valla. Şişlik sonraki haftalar da azaldı mı sizin peki karnınız indi mi ?
rian_smom lamazia ilk trimesterda yoğun oluyor gebeliğin her döneminde yaşadım hatta doktorum ultrasonda bile görüp söylüyordu.
lamazia Lodoss sabah uyandığında ayrı evet sms bu saatlerde sanki bir sofrayı ben yemişim gibi şişiyor bende de. Bekleyeceğiz anlaşılan
damlx lamazia evet kesinlikle. Magnezyuma başlatmıştı doktorum oda fayda etmişti. Bu süreç çok normal geçecektir. Size tavsiyem olabildiğince sağlıklı beslenmeniz 🌸
lamazia Bebeask yavrucaklar benim ilk gebeliğim o yüzden çok şaşırıyorum bende. Göbeğimi gizlemek istiyorum mümkün değil
yavrucaklar lamazia merhaba ben 5. Haftayı doldurdum her akşam karnım çok şişiyor gaz birikiyor gibi göbeği de çok şişkin galiba ilk aylarda oluyormuş benim ikinci gebeliğim birincide böyle olmmaıştı çok tuhafıma gitti o yüzden
Minnaklarr lamazia 9+1 canım ikizlere gebeyim.. ay bir şişim dediğin gibi baştan sona şiş sanırsın 5-6 aylık 🤣 gitmiyor şişkinlik karnım hep tok gibi anlamıyorum 😞🙄
lamazia Minnaklarr malesef ya. sabah uyanınca da azalmıyor şişlik. Aynen öyle duruyor. Sabredeceğiz. 12. Haftadan sonra azalıyor diyorlar canım 😌