vajzkzanoz Kızlar geçen ay rahim filmi çekildim regl oldum bugün ne zaman hamile kaldiniz bu arada bir sorun çıkmadı klomen istesem kullanabilir miyim bu ay
pkoslubiri vajzkzanoz nisan ayinda cekildim tüplerim de acikti 5 ay oldu gecen ay femara +ovitrelle denedik olmadi bu ay tekrar deniyoruz hayirlisi
kbrasrht vajzkzanoz ben 4. Ayımda kaldım ama maalesef kalbi durdu 10. Haftada hayırlı olan kolay olsun hakkımızda
cansuudeniz vajzkzanoz martta çektirdim ilk ay sağlıklı olmaz demişti doktorum o ay adet gördüm Nisan da hamile kalmışım 19 haftalık hamileyim 🌺
kumsalyildirim Nisanda rahim filmi çektirdim 2 ay olmadı mayıs sonunda klomen haziran başı da çatlatma iğnesi Şükür hamile kaldım
cansuudeniz bebekisteyen hayır görmedim 1.5 sene normal denedik olmadı Hersey normaldi eşiminde öyle sen son doktorum rahim filmi çekelim dedi yine bisey çıkmadı bi sorun yok dedi ilk ay adet gördüm bizim umutlar bitti dedik aşılamaya gidelim o gideceğimiz ay hamile kaldığını öğrendim 🫠
cansuudeniz bebekisteyen size verebileceğim tavsiye önce tüm değerlerinize eşinizle birlikte baktırın hemen arkasından da normalse değerler rahim filmi çektirin az bi yapısıklık bile olsa açılıyor sans daha artıyor
bebekisteyen cansuudeniz bakabilir misiniz acilen galiba hamileyim ben zaten geçen ay rahim filmi çektirmiştim
gizem266 Ben 1 sene sonra kaldım sol tupum hafif tikali çıkmıştı sonra biz korunduk istemedik bi sene sonra ilkte olmustu suan 33 haftalk hamileyim