allyslife aysunaysun ben hep acilde verdim, sorun yaşamadım, iyi doktora denk gelmek lazım bazıları aksi oluyormuş acil değil diyip tersliyormuş burada öyle okudum🥲 ben direkt beta takibi için geldim diyordum tamam git kan almaya giriş yapıyoruz dediler hep
portaka aysunaysun hiç sorunsuz alıyorlar ben katlanmalarımı hep acilde verdim. Gebelik testi için geldim dedim aldılar direk
aysunaysun allyslife evet burda öyle okudum o yüzden bilemedim alırlar mı diye bende öyle söyleyeyim beta takibi için geldim diye
isimsiz5434 aysunaysun Bende bayram günü baktırmak istedim gerçekten bunun için mi buraya geldin diye kızdı bana. Var mı yok mu bilmek istiyorum boğaz enfeksiyonum vardı antibiyotik kullanacağım dedim varsa vardır yoksa yoktur şüphen varsa yazmam zaten antibiyotik dedi. Yarın sağlık ocağında bktırsan daha iyi olur ama yine de şansımı denemek istiyorum dersen tabi sen bilirsin :)
delalinannesi aysunaysun ben gebelikten önce birkaç defa acile gittim işte gribal enfeksiyon olsun ishal olsun vs gebe olmadığımı biliyordum ama orda sana soruyorlar gebelik şüphen var mı vs doktorlara korunuypruz ama emin değilim dediğimde hep beta hcg baktılar istersen böyle bir yöntem deneyebilirsin yani yoğun ishalim var mide bulantım var sebebini dersin sana sorduklarında da emin değilim dersen mecburen bakacaklar prosedürleri böyle çünkü
yaseminkrbyr Bakmıyorlar hcg bskmıyoruz diyorlar . Ben de genelde diş tedavim var gebelikte pozitif gördüm riske atamam diyorum hemen kayıt açıyorlar 2 saatte acilde çabuk çıkıyor sonuç
elifzeyne aysunaysun ben çam ve sakura gitmiştim başka bir randevum da vardı hazır gitmişken yapayım dedim aile hekiminize gidin burası acil durumlar için denmişti