Ozlm_24 Kızlar elazığda fethi sekine necati hocaya gidiyorum 15+4 haftalık hamileyim detaylıya araştırma hastanesine gitmeyi düşünüyorum orada hiç muayene olmadm acaba hangi doktorlar detaylı usg yapıyor bilgisi olan yazabilirmi acaba bi de muayene olmadan direk detaylıya gidebiliyormuyuz ?
23tugce Ozlm_24 ben direk muayene olmadan gittim detaylı için miyase hoca takipliyim ama şehir hastanesinde detaylı iyi değil diye duymuştum araştırma hastanesinde ve özelde doktor önermişti miyase hoca Çiğdem hocaya randevu alıp gitmiştim o bakmıştı iyi ki gitmişim ondan da çok memnun kaldım
kbragldmr Ozlm_24 araştırma hastanesinde alpaslan hocaya gide bilirsın ben ilk hamilelik te gitmiştim çokta memnun kalmıştım bunda da ona ya remzi atılgan ikisinden birine gidebilirsin rahat randevu almak istersen cep hastane uygulanısını indir üye ol ordan özel muayene olarak randevu alabilirsın
esma_acun Ozlm_24 ben iki sene önce Fırat üniversite hastanesinde Şeyda hocaya oldum memnun kaldım yine ona gideceğim. Malatya’dan geliyorum burada detaylı yapan kadın doktor olmadığı için.
sevglcskn Bende Necati hoca takipliyim, feti sekinde detaylıya girdim yaklaşık 20-25 gün önce, sanırım profesörlerden randevu alınca detaylıya bakıyorlar
Ozlm_24 23tugce çiğdem hocamı bakıyor başka bakan hoca varmı araştırmada alparslan hocayı önerdi biriside banada bi de kaç dk sürüyor canım
23tugce Ozlm_24 bana direk Çiğdem hoca denildiği için hiç araştırmadan ona gitmeyi tercih ettim. hastanede bir hemşire arkadaş sağolsun benim için randevu almıştı. Yalnız ben gidip muayene olduğum da bana da rica üstüne baktığını detaylıya artık bakmadığını söyledi. Ama siz isterseniz yinede bir hastaneden sorun. Ben çok memnun kaldım her detayı çok güzel anlattı 1 saate yakın sürdü bebek bazen kendini göstermedi ara verdik öyle tekrar baktı emin olmak için çok iyiydi
Ozlm_24 kbragldmr kaçıncı haftaya içinde gitmem gerek tam olarak ya ona göre randevu alırdım şu an 16 haftalığım
Ozlm_24 kbragldmr 18 ile 22 hafta arasımı acaba bi de direk kadın doğuma alıcam demi detaylı ultrasyon bakıyorlardır heralde alparslan hocaya alıcam bende
Ozlm_24 kbragldmr perşembe randevur var sorayım o zaman bir ya ona göre alırım çok sağol teşşekür ederim💖
Ozlm_24 kbragldmr canım seni de tahatsız ediyorum kusura bakma ya ben araştırma hastanesini aradım perinatolojiye alıcaksınız dedi cep hastene uygulamasında yok perinatoloji kadın dogum uzmanları var özel muayene yerinden direk kadın doğuma mı alıcam acaba
kbragldmr Ozlm_24 valla canım ondan çok memnun olan da var olmayan da var özel istersen özgür arat a da gidebilirsin onun cihazi daha iyi girişler 3000 tl