Eftelya16 bilmemben kan vermeyecek gibi tatlı yedim dediniz 250 çok tatlıyı ancak değerleriniz normal ise tüketin
bilmemben Eftelya16 ya dayanamiyorum gebelikte ilk 6 ay resmen hiç canım istemiyordu ama.simdi çok tatlı istiyor 35. Haftadaym insülin mu başlar ki doktor
bilmemben Eftelya16 akşam saat 8 gibi yedim tatliyi.sonra sadece su içip öyle açlık kanı verdim zaten
Eftelya16 bilmemben kendınıze dıkkat etmez 200 falan olursa ilaç başlaması muhtemel yemekle bir tüketmeyin ölçün baktınız düşük çok fazla kaçmadan yiyin denge kurmak önemli
bilmemben Eftelya16 evet şurada 3 hafta daha dikkat etmem şart Sizin nasıl şekeriniz Nasıl bir yol izliyorsnz
Eftelya16 bilmemben açlık tokluk ölçümü yapıyorum bakıyorum dusuk o zaman bir meyve yıyorum çok yükseltmeden protein agırlıklı beslenmeye çalışıyorum
betuussss16 Eftelya16 açlık ve kahvaltı sonrası ölçümlerim gayet iui akşam yemeğinden sonra kuduruyor benim şeker 😂 doktorum takip et bu hafta ona göre bi yol izleyelim dedi
Eftelya16 betuussss16 açlık benimde normal kahvaltıda hemen hemen şekerli şeyler degıl ekmeğe dıkkat edersen o da normal gelıyor ufak bir mantı yedim 2.saat 165 mesela suan yüksek hiç iyi degıl bir daha mantı yok mesela 🙂↕️