Nurgul42 susu1234 ya bi kere kimyasal gebelik gecirmistim cok üzülmüştüm ayni seye dönmesin diye bir hafta bekleyim ondan sonra kan testi yaptirayim dedim onda beklenen adet tarihimden tam bir hafta sonra gelmisti reglim
susu1234 Nurgul42 bende 2 kere dış gebelik geçirdim. Hiç belli olmuyo tabi ne olacağı. Genede heyecanı yaşamak güzel bişe. İyi düşünelim iyi olsun inşallah 🫶
mevsimmbhr Bat 12 Eylül dün silik çizgi gördüm beklemedeyım suan 2 3 gün gecıkme sonrasında kan vermeyi planlıyorum 🫶🏻🌸
susu1234 mevsimmbhr benimde bat 12 eylüldü. Bugün silik cizgi gördüm. Güzel haberler alalım inşallah 🫶
susu1234 mevsimmbhr profoctor marka. Belirti olarak sol kasık ağrım var biraz. Bide 5 gündür sabahın köründe uyanıyorum. Bi önceki gebeliğimde de böyle olmuştu, hormonlardan vs herhalde.
mevsimmbhr susu1234 valla aynı sekılde uykularım bölünüyor sık idrara çıkma başladı bide yoğun kasık agrım oluyor ara ara . Bel ağrımda var bende prodoctor ile dün silik gördüm
diloscaa Valla benim de bat 15-18 eylül arasinda . Son uç gundur regli oncesi gibi ağrilarım var . Ve belim bazen ağriyor . Kendimi zor tutuyorum regli gunune kadar test yapmamak için uzulmek istemiyorum 🥺 İçimde de garip hisler var