cansumbl Sss1947 benim de 11 eylül, 25 i akşam ovulasyon testinde pik gördüm, dün sabah hala koyuydu, bugün artık silikleşmiş.yumurtladım sanırım 😆
Nurgul42 cansumbl benimde 10 Eylül,dun iliski oldu yumurtlama gunumdu sanirim,bugun akintinin icinde kan damlalari gördüm akşama doğru neden olur bi bilginiz var mi
yadimu Sss1947 bat 9 eylül benimde sürekli kasık ağrım var 5ine kadar dayanabilirsem erken gebelik testi yapacağım
Zeynep-1999 Sss1947 ben bu ay adetin 3. Günü Femera başladım 5 gün kullandım ama doktora gidemedim bazı sebeplerden dolayı yumurtlama oldu mu olmadı hiç bilmiyorum Normalde bat 15 Eylül öne çeker mi Femera kullanmam bilmiyorum
Sss1947 Kızlar uygulamaya bir türlü giremedim benimde kaç gündür adet olacak gibi karnım ve sağ kasıgım ağrıyor bu ay yumurtlama hesaplamadım degerlendirmede az oldu bilmiyorum bakalım ne olacak test yapan varmı 🎀
bsrakp Sss1947 karnımın altı ağrıyo benimde başka da bir belirti yok daha reglime var zaten ama reglime kadar test yapmayi düşünmüyorum stres yaşamak istemiyorum 😕
Sss1947 bsrakp evet benimde karnımın altı ve göğüslerim ama adet öncesinde olan şeylerle aynı o yüzden bende ümitlenemiyorum ama karnım bu ay çok erken ağrımaya başladı adet olacağım zaman 2-3 gün kala başlardı neredeyse 4 gündür ağrıyor daha bat 11
moodlife Ya bir şey sorucam kızlar bebim yumurtlama 1 Eylül çıkıyor uygulamada 26 27 30 Ağustos ilişki oldu tutar mı sizce