gurbete1anne Merdiven inip çıkıyorum yürüyüş yapıyorum pilates bebegin kafası büyük 3 hafta falan önde normal dogum korkusuyla beraber ben mekik atıyorum resmen😆dogum başlasın diye çabalıyorum
gamzeakarsu17 gurbete1anne 3 hafta kafası büyük bebeği sezaryene alırlar doktor ne diyor normal mi deniyceksiniz risk almayın
pamuksekeer gurbete1anne benimde iki hafta büyük canım korkuyorum normal doğumdan 34+4 üm ultrasonda 36+4 çıkıyor
kalbimdekiminik gurbete1anne ördek yürüyüşü dene canım korunmasız ilişkiden sonra sıcak suya gir beline tut suyu çıktıktan sonra squat yap
lokismommy pamuksekeer gurbete1anne kaçıncı haftadan beri kafası önde gidiyor acaba🥺karnı ve kilosu da önde oldu mu hiç doktorum bana hiç olumlu konuşmadı da korkuyorum 33.haftada gel nst girip doğum planımızı yapalım dedi bana😔
gurbete1anne gamzeakarsu17 normal dedi malesef yurt dışında yaşıyorum ikinci gebeligim sezeryan yapmıyorlar pek normal dedi
gurbete1anne pamuksekeer aynı durumdayız canım o haftada benimde öyle çıktı şu anda aynıdır bence yarın kontrol var
gamzeakarsu17 gurbete1anne ya zaten bizim ülkede sezaryen oranı çok yüksekmişya bak siz canlı örneksiniz türkiyede olsanız sezaryen şart derdi doktor allah kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin inşallah
pamuksekeer gurbete1anne riskli bir durum mu acaba bilginiz var mı hastalıkla alakalı mıdır diye de ara ara korkuyorum
gurbete1anne pamuksekeer benimkinide başta birşeyler ters giti sonra ne oldugunu söylemediler kafam almadı bir türlü şimdi de normal diyorlar
gurbete1anne kalbimdekiminik her gün duş yapıyorum squat yeni yaptım pelvis kemigim agrıdı biraz durdum
gurbete1anne pamuksekeer doktır kan degeleri tarama istedgimiz gibi çıkmıyor diyip durdu amniyosentez istedi yaptırmadım
gurbete1anne gamzeakarsu17 Amin inşallah yurt dışında çok nadir sezeryan yapılır benimde normal dogum için sıkıntı yok genetik olabilir kafası dedi
bsya gurbete1anne evet doğum için sorun olmaz demişti bana da iki hafta ileride çıktı genetiktir dedi
bsya gurbete1anne doktor değiştirdim ve bu doktor hiç kafası büyük demedi o yüzden çok takılmayın ölçümler farklı çıkabiliyor