ErkekAnnesii_ yenidenanne18 Vala işte acil serklaj olduğum için ben güvendim çok pişmanım başta istirahat etseydim belki böyle olmicakto da yinede hamdolsun ki bu haftaları görebildim
sym_yc ErkekAnnesii_ ben onu bilmiyorum ama 36. Hafta da doğum yaptım hiç sorun yaşamadım ciğer geliştirici bile yaptırmadım hatta ikiz gebelikti yani doğum olsa bile sorun olmaz
yenidenanne18 ErkekAnnesii_ ya ben de dinlenmek istiyorum ama 3 yaşında kızım var özel gereksinimleri var fizik alıyor okula gidiyor onu götürecek kimse yok mecburum yani çocuk haftalardır evde sefil oldu
sym_yc ErkekAnnesii_ ikiz oldukları için ancak rahim bu kadar taşıyabildi açılma vardı doğum başlamıştı bir sorun yoktu bence sizde endişe etmeyin biraz küçük doğar ama biz 4 aylık olduk bile
ErkekAnnesii_ yenidenanne18 ee tabi canmm demde haklısın sürekli sana yardımcı olacak kimsede olamıyor benim eşim çalışıyordu annemde sürekli gelemiyordu yani ben hep gittim ama süreklide olmuyordu İlka ki bi şeyden sonra kendin bişeyler yapmak zorunda kalıyorsun.
yenidenanne18 ErkekAnnesii_ ya annem burda değil zaten farklı şehirlerdeyiz. kayınvalidem var sağ olsun yemeklerimi yapiyor eşim de serklajda izne ayrıldı ama işine mecbur geri döndü ama çocuk başka bir sorumluluk işte bakalım
ErkekAnnesii_ yenidenanne18 hee işte bir süre idare edilebiliyor gerisini sen yapmak zorunda kalıyorsun çocukta oldumu Dahaa zorrr
yenidenanne18 ErkekAnnesii_ öyle canım sağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza inşallah sağlıkla da büyütmek nasip olsun
Gamze-06 ErkekAnnesii_ korkma cnm maşallah haftan yüksek WC ihtiyaç hariç kalkma. Bende şuan abdominal serklajlıyım
Gamze-06 ErkekAnnesii_ görürsün inşallah hastane olman çok iyi olmuş ona göre bi tedavi uygularlar. Bnm şuan 14 +0
Gamze-06 ErkekAnnesii_ benim serkaj hamilelik öncesi atıldı karından girilip rahim ağzı en üstten dikildi 2 ay sonra hamile kaldım
kaderveannesi Bende 23. Haftada acil serklaj oldum hep yattım su an 31 haftalık hamileyim 2 gündür bebeğimin hareketlerini en altta hissediyorum çıkacakmış gni his var cok korkyrm erken doğack die
Gamze-06 ErkekAnnesii_ abdominal serklaj ve vajinal serklaj var ben bi önceki gebeliğimde vajinal serklaj yapıldı ama olumsuz sonuçlandı. Doktorum abdominal olanı tercih etti daha üstten atıldığı için tutma olasılığı daha fazla diye