Novamom_ Kızlar bebeğini baş aşağı döndürmek için bi kaç hareket var onları yapıp başarılı olan oldu mu ? 36+1 hala makat geliş
sum_doa Novamom_ 37. Haftada döndü kızım youtube da hareket videoları izlemiştim sabah akşam yapmıştım 🥹
Zeyyneep Novamom_ doktor tavsiyesiyle emekleme baş aşağı secde durus yaptim her gün 15 dk falan 37.haftada baş geliş döndü. Doktorunuz danışın güvenli hareketleri yapın bence
emel04 Ayy benim amcamın eşi yapıyor bebeği doğum Kanalı’na girmesı için eliyle karnına masj fln yapıyor canım bir araştır sana belki eski yöntemler le yapan vardir etrafında
emel04 Novamom_ valla ilk defa duyuyorum bebeğin anne karnında plasentadan ayrıldığını Siz yine de araştırın Eğer son haftalara kadar dönmezse mecbur sezeryan olacak
Novamom_ Zeyyneep doktorum yapabilirsin dedi ama beynim akıyor ya valla zor dayanıyorum koltuğun üstünden falan yere eğiliyorsun ya onlar falan zor oluyor
african Novamom_ ay ben de aynı durumdayım. 38+0 Dün biraz deniyim dedim 2 dk dan fazla duramadım ben de. Bugün biraz daha zorlamayı düşünüyorum kendimi. Biraz fazla kilo aldım ondan mı bilmiyorum 😢
Novamom_ african 2 dakika çok fazla bi süre ben 20 en en 30 saniye duruyorum daha fazla duramıyorum kalkıyorum nefes alıp 1 dk sonra tekrar yapıyorum 10 kere falan yapıyorum 30 ar saniye