busrabaskal semanur_10 ilk ergenlikten beri yaptığımdan alışığım baby ama 37 haftalıkken ne zorlandım
mertvezeynebinanasi semanur_10 cocuktan ozellikle lazer islerini bitirmis olmaliydiniz dogduktan sonra kokten kurtulun bu sorundan
ayseakblt07 semanur_10 ben 8.haftada kanama alanı vardı azıcıkta kanamam oldu diye yaptırmamıştım. 17+5 de geçen cuma doktora sordum neden sıkıntı olsun dedi, sıcak ya ondan dedim sorun yok yaptırabilirsin dedi ama yine de sen doktoruna danış istersen 🫶🏻🫶🏻
ayseakblt07 bilgia ben jileti beceremediğimden sadece iç kısmında var diye eldiven ile aldım ama öncesinde lazere gitmiştim çok çıkmıyor bende basit oluyor 🥲😂😂
semanur_10 Bugün gittim yaptırdım ve bir iki damla kan gördüm doktora da gittim korkudan ama bir sorun yok muhtemelen hassas olduğu için kanadı bir tık
senemyilmaz 2 gün önce bikini bölgesine ağdaya gittim ama sonrasında nokta nokta kabardı ve kızardı cmrts doğum olucak başına gelen var mı nasıl geçecek 🫠
mugesut semanur_10 genitale yaptırıyorum bir sorun yaşamadım ne gibi sorun yaşanıyor ki temiz olmak lazım bence