momboy1 34 hafta sonra bir haftalık yıllık izin analık iznini etkiler mi, sadece 32 den sonra yıllık izin kullanıp hamilelik iznini bitiren deneyimli annelerim cevap verebilir mi
kumsalyildirim momboy1 analık izin süresinde yıllık izin ya da sıhhi izin kullanmayın. Analık iznininizden düşer. Yanacak izniniz varsa 32 den önce kullanın . Yanmayacaksa doğumdan sonra analık izin bitiminde kullanın derim.
parmkbr kumsalyildirim momboy1 analık izninde gebelik sebebi hariç rapor alabilirsin analık izninden düşmez yıllık izinde alabilirsin benim de 15 gün yanacak iznim var bende 34 haftalıkken almayı planlıyorum
havvanre momboy1 almış olduğun izin senin aktaracağın süreden sayılmaz yani 34 hafta sonrası 15 gün izn alırsan 32-34 arası aktarırsın ve döndüğün zaman sonrasını hamileliğin ilerlemiş olur büyük haftalarda daha zorlar almak zorundaysan ya analık iznini bozdur direk izne ayrıl bebek doğduktan sonra kullanırsın tbai yanacak izinse o biraz karışır
ekiminannesii momboy1 yıllık izin ve rapor 32 den sonra alınırsa; doğum öncesi izinden düşüyor. O yüzden yanacak yıllık izinlerimi 32 den önce kullandım
gull123a parmkbr 32 haftadan sonra alınan bütün izinler doğum sonrasından düşer. Çalışabilir raporu alıp calismazsaniz izniniz yanar. Rapor yıllık izin vs de buna dahil. Daha 2 hafta önce arkadaşımın başına geldi izinleri yandi
kumsalyildirim parmkbr özel sektörden mi bahsediyorsunuz bilmiyorum ama kamuda 32. Hafta çalışamaz raporu aldıktan sonra analık izin süresi sıhhi izin yada yıllık izin aldığınızda o süre analık iznine eklenmez bitiş tarihi neyse analık izni o tarihte biter.
blnmyld momboy1 Etkilemez analık izninde rapor alıyorsun çünkü eğer henüz rapor almayıp 1 hafta yıllık izinden sonra alacaksan olur