vanilyalibuse CİNSİYETLER NET OLARAK BELLİ OLDUYSA ANKETE BEKLENİYORSUNUZ… 🫧 KIZLARIMIZ MI FAZLAYMIŞ YOKSA OĞLANLARIMIZ MI GÖRELİM 🐣🤍
allyslife vanilyalibuse çevremde kız fazla ama herkes erkek senesi diyor anlayamadım bu işi😂 sülalede 5 gebeyiz tek benimki erkek mesela😂
pofidikanne vanilyalibuse ankete katılamıyoreeem. Gittik hastaneye hâlâ diyor tahminde bulunurum net değilse söylemeyin dedim 😂🤷🏻♀️😏
vanilyalibuse allyslife hahahaha bence bu yıl net kız senesi kuzum, 5 anneden 4’ü kız bebek bekliyor 😁
dilekmom6 allyslife buradaki ankette de erkek önde ama ben de hep kız görüyorum benim de kızım olacak. Kızı olacak kişiler de var tanıdğm
esma_acun vanilyalibuse Bencede kız senesi kimi duysam kızı oluyor. Burda da anketlerde hep çoğunluk kız.
bircan_33 vanilyalibuse benimde çevremde 5 gebe var 5 i de erkek cinsiyeti benimle birlikte 6 kişinin cinsiyeti erkek
Hatice_11 vanilyalibuse amin canım çok teşekkür ederim 🙏🏼🌸 çok istiyorduk bir kızımız olsun Rabbim nasip etti 🎀🥰
pofidikanne vanilyalibuse 17 haftalık olduk canım içimde kıpırtı hissediyorum arada diyorum kız isen tepki ver bakıyorum yok erkek isen diyorum onda da yok ee nedir bu şimdi 😂😂
vanilyalibuse pofidikanne ayy kocaman da olmuşş maşaallah 🤍🥹 bana da kesin net demediler ama söylemelerini istedim, asla duramam ben ahhaahaha bir sonraki kontrol ne zamann? 🐣
pofidikanne vanilyalibuse eşim de diyor keşke söyleseymiş diye dedim neye söyleyecek bide kızım cinsiyet partisi yapalım istedi o yüzden dedim net değilse kalsın diye, 19 24 arası detaylı ultrason oluyor bunu yaptır işte 1 ay sonra gel dedi doktor
pofidikanne vanilyalibuse kuzum hiç hissetmiyorum ki bişey kızımda direkt tekme hissetim ama bunda kıpırtı hissediyorum 😂