sesevgi1 skyramom ben gebe kaldığımı bilmiyordum regl olmak için bi kaç gün avuç avuç yedim çok şükür bir şey olmadı 😅
skyramom muhendistenfikirler internette yağında daha fazla etken madde olduğu yazıyordu kullandın mı ne için kullandın
muhendistenfikirler skyramom henüz kullanmadım bende birkaç gündür şiddetli öksürük ve boğaz ağrısı var o yüzden içsem mi diye düşündüm ama araştırmadan içmek istememiştim
muhendistenfikirler allyslife ben de öksürük için çörek otu yağı içmeyi düşünmüştüm henüz içmedim de😄
allyslife muhendistenfikirler yağı pek önerilmiyor aşkım ya, zencefilli karabiberli baldan devam et sen🫠
muhendistenfikirler skyramom evet pekmez yedim ben de korktum bazısı iç bi şey olmaz bazısı da içme diyor en iyisi içmemek 😅 teşekkür ederim
blnmyld skyramom Yok canım bişey olmaz ya herşeyin fazlası zarar atıyorum 1 kg yesen farklı kurabiyede yesen farklı kaç haftalıksın
skyramom blnmyld 15 haftalık tarifine baktım 2 yemek kaşığı koyuluyormuş ben 10 tanede maksimum 2 çay kaşığı falan yemişimdir o zaman diye düşündüm ve rahatlattım kendimi 😂😂