aydera Karın sertleşmesi düzensiz ama alt karnım ağrıyor gibi ağrımıyor gibi bebek hareketleri belirgin ve kasıyor ara ara batma hissediyorum belim ağrıyor yaklaşık 15 20 dk oldu soldan ya da sağdan giriyor ağrı kızlar bu yalancı sancı mı ?
lokismommy aydera kaö haftalıksın gebe okulunda yalancı sancının sadece karnımın ön kısmında olacağını doğum sancısının ise belimden öne doğru ve bacaklarıma doğrı olacağını anlatmışlardı gününüz geldiyse bir gidin derim ben henüz doğum yapmadım bilmiyorum 😐
aydera Bebek de soldan kasarken sağdan kasmaya germeye başladı hareketleri hissediyorum ve bende bir maybosluk yorgunluk var
aydera lokismommy 36+3 üm dakika tutmadım ama bel ağrım var ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum bacaklarım ağrıyor çok sinir bozucu bi ağrı karnımda ayrı bi sert bebek hareketleri hissediyorum ama
lokismommy aydera dinlenince geçmiyorsa sancı olabilir diyor doktorlar hrr ihtimale karşı gitmenizi öneririm siz bilirsiniz
aydera Kimse yok mu ilk gebeliğimde sancı çekmediğim için bilmiyorum bu yalancı mı gerçek olabilir mi
senemyilmaz Bende de bu hafta aynı sancılar ağrılar oldu benimde ilk gebeliğim yarın kontrolüm var 36+5
aydera senemyilmaz nst ye girdiniz mi peki sancı çıktı mı benim az önce hafifler gibi oldu suan bala var