berivan09 Ya çok korkuyorum arkadaşlar tüp bebekle hamile kaldım bugün kanama alanı görüldü bebek kalp atışı görüldü felan ama içim rahat değil başına böyle bişey gelen oldu mu
skyramom berivan09 korkma lütfen benim de böyleydi hep ayaklarımın altına minder alarak uzandım kendimi hiç yormadım ve geçti progestan fitil kullanıyordum 10. haftada bıraktım onu da. dikkatli ol istirahat et hiçbir şeycik olmaz
temmuzonbir berivan09 benimde kanama alanım vardı, doktorum evde yatış verdi lavaboya gidip gelmek dışında hiç ayağa kalkmadım kendime kahvaltı bile hazırlamadım, çok dikkat etmelisiniz, umarım çabucak geçer sağlıkla kavuşmak nasip olur 💐
Busraa344 Aynı haftadayız benimde kanama alanı var kalp atışı kesede problem yok ama geçen haftaya göre kanama alanı büyüdüğü için progestan iğneside verdi bugün hakkımızda hayırlısı
berivan09 Busraa344 banada canım ya iğne fitil bir tane kürtajim var korkuyorum aynı şeyleri yaşıcam diye
yadigarr1 Kızlar 5+2 doktor kese etrafı kanama var düşük tehdidi dedi progestan verdi sizce bişi olur mu çok korkuyorum 😔
temmuzonbir yadigarr1 sürekli olarak istirahat etmelisiniz, benim doktorum evde yatış vermişti evde hiç bir iş yapmadan yatmalısınız Allah’ın izniyle geçer hiç bir sorun olmaz dikkat etmek önemli
berivan09 temmuzonbir ya canım bugünde belime bıçak saplıyorlar sanki öyle bi ağrı var çok korkuyorum
temmuzonbir berivan09 canım benimde çok ağrım oluyordu hepsine normal demişti doktorum korkma hiç bir sorun olmadı ağrıdan dolayı
ilknurrr__ Benimde 6+3 de kese görmek için gittim kanama alanı var dedi fitil iğne birlikte kullanıyorum yarın kontrolümüz var 7+3 oluyoruz yarın bakalım ne diyecek doktor Full yat dinlen demişti doktorum
Sibel_10 temmuzonbir bnimde bugun cok kanamam oldu ne ypcgmi bilemedim doktor eve gnderdi uc cocuk dinlen dedi ama duserse duser dedi yani progeatan verdi
temmuzonbir Sibel_10 siz tüm önlemleri alın progestanı kullanın gerisi rabbime kalmış, tedbir sizden taktir Allahtan, çok geçmiş olsun