nurr_kbr Kızlar ilk bebeğim nasipse ve çok kararsızım hangisi sağlıklı bilemiyorum 🤷 siz neler aldınız veya alacaksınız
Sengulkrgz nurr_kbr Mustela canim...Biraz pahali fakat en iyisi o kimyasal bir sey yok icinde dogal bir urun...Instagramda muhendisin oglunu takip rt o bebek urunleri ile ilgili bilgi veriyor o sekilde yurut aliaverisini
ozgeya nurr_kbr Bebeğimin bakım ürünlerini mustela marka kullanıyorum,içerik olarak en temizi.gayet de memnunum.
nurr_kbr Sengulkrgz anladım canım Instagram kullanmıyorum o yüzden takip edemiyorum da bakarım yinede bı şekilde
Sengulkrgz nurr_kbr hmm anladim canim cok yararli bir sayfa o bebek bezlerinden islak mendile sampuana ya aklina gelebilecek herseyi orada yaziyor onerileri oluyor...
nurr_kbr Melisssss1994 peki canım sadece şampuan mı alicaksiniz yoksa set halinde de var mı birde ne kadar gidiyor az mı oluyor
nurr_kbr Sengulkrgz anladım canım ıslak mendil olarak sleppy saf su düşünüyorum en doğali o diyorlar bez olarak da Molfix ile sleppy Arasında gidip geliyorum 🤗
Melisssss1994 nurr_kbr Ben set olsak aldım canım. En temiz içerikli o çünkü. Ve Bayada gidiyormuş. Bir 6 aya yakın gidiyor dedi arkadaşım. Çünkü zaten saçları çok olmuyor bir damla yapsan yeterli.
Sengulkrgz nurr_kbr ben uzun bir sure islak m3ndil kullanmayacagim icin arastirmadim ama slepy urunleri iyidir
Xmom Ben de karar vermedim ama instagramda muhendisinoglu diye bir sayfa var incelemeler yapıyor. Oradan araştırıp alabilirsin.. 💕
Sengulkrgz nurr_kbr doktorlar onermiyor canim yeni dogan bebekte islak mendili poposu isin vucudu icin onun yerine ben poposuna pamuk kullanacagim cevremde hep bu sekilde yapti zahmetli ama daha yararli
tomurcukannesi Bettby benim bebeğimi çok kuruttu zeytinyağı. Her zaytinyağı iyi gelmeyebiliyo asidik düzeyine dikkat etmek lazm sanki. Ben kullanamadım çok pul pul oldu cildi yani