pkoslubiri Kizlar catlamanin uzerinden 7-8 gun gecti femara ile buyudu yumurta ovitrelle vurunmadan kendisi catlamisti ama hicbir belirti yok ne kasik agrisi ne karin agrisi ne bir hoguslerde hassasiyet bu 2. Denemem yine olmiycak gibi geliyo🥹
aselinannesi1223 pkoslubiri bende klomen kullandım kendisi çatladı dayanamadım dün negatif çıktı kanda belirtim var ama 5 gün kaldı adete beklemek zor adet günümde test yapıcam tekrardan 🥲
zuleyha_00 pkoslubiri yani buna göre hamilesiniz veya değilsiniz diyemem asla umut vermek istemiyorum çünkü burda beni çok umutlandıran olmuştu o yüzden kesin bişe diyemiceğim ama bende adetime 3 4 gün kala öğrendim öylesine bi test yaparak sıfır belirti vardı ve 6. Haftaya kadar asla hiç bir belirtim olmadı ama 6 dan sonra öyle bi midem bulantısı yapıştı ki yakama şuan 13 haftalığım daha da devam ediyor
Mervedd06 pkoslubiri benimde 7.gün bugün benimde belirti yok ama umudumu kaybetmedim bekliyorum hepimizin olur inşallah 🙏🏻
Zeszy pkoslubiri bende klomen kulandim kendi çatladı 8 gün geçti ama her ay olan akıntım bu ay yok oldu resmen tek belirtim bu
pkoslubiri aselinannesi1223 hayirlisi olsun hakkimizda gercekten beklemek insani daha cok yoruyor ne gibi belirtileriniz vardi
aselinannesi1223 pkoslubiri yoğun akıntım var ateş basması uyku hali kasık agrısı kızımda da böyle olmuştum insan ümitleniyor ya inşallah güzel haberler alırız hepimiz 💞🥲
pkoslubiri zuleyha_00 saglikla kucahiniza alin insallah🌸 okadar cok negatif gordum ki kan testlerinde idrar testlerinde bende umutlanamiyorum daha belki de bazilarina gore yolun cok basindayim 2 sene oldu ama yoruldum hayirlisi artik nezaman test yapayim sizce
pkoslubiri aselinannesi1223 ayyyy evet evet unuttum onu cok afedersiniz her lavaboya gittigimde peceteye surekli akinti geliyor ic camasirima da