muhendistenfikirler feyod erkek🩵😄 Ben Çin takvimine göre hesaplamıştım uymuyordu benim ama merak ettim
tubaisenc55 01.01.1999 Benim doğum tarihim Son adet tarihim nisan ama kaçı hatırlamıyorum 6 veya 8 olması lazimm 🦋
feyod happybus7 sağlıkla alın ama son adet tarihin nisan olabilir mi ? Gebe kaldıktan sonra üstüne görme geçerli olmuyor çünkü 40 senedir şaşmayan şey de sizde şaştıysa helal olsun der geçerim sağlıkla alın
happybus7 feyod yok hayatım, direkt haftasıyla uyumlu bebeğim çok şükür. Doktor ölçümlerde de 18 Mayıs olduğunu söyledi ✨
feyod annelik5601 doğum tarihinden sonra ise sayılır diye düşünüyorum ama düzensiz olduğu için bilemiyorum yani hiç öyle birine bakmadık anneme sordum o da bakmamış
feyod happybus7 okey aşko sen ne diyorsan dogrudur birine de kız dedi doktor biz erkek dedik 8. Ayda erkek dedi doktor vs vs oluyor böyle şeyler ben 40 senedir yanılmıyor kime baktıysak dedim 100/100 doğru demedim bu allaha şirktir zaten aşkım
Hatice_11 feyod 25 Nisan sat doğum tarihim 02.12.1997 ✨ Cinsiyetimizi öğrendik ama tutacak mı diye merak ediyorum ☺️
feyod SuEr_Tu1512 sendeki umut ahshahha aşkım benimde şuan baktıgımda erkek bende kız istiyordum ama rabbim hayırlısını versin bende regl gecikmesini bekliyorum test yapıcam