Tubikk Arkadaşlar içi derin bebegim 1 2 yasındaykende rahatlıkla kullanabileceğim mobilya beşik istiyorum park beşik özelliklerinde Ankarada nerede bulabilirim baktığım hiçbir mağazada bulamadım 🤔
ZeynepFatih Tubikk ikeadan aldık mobilya beşik 2 kademeli hem üstte oluyor hemde en alta inme özelliği var ve istersen bir tarafını çıkarıyorsun yanı açıkta kalabiliyor sundvik markası bakabilirsiniz internetten nata vega da var ikea 🤗
Tubikk ZeynepFatih natavega ikeaya gitmiştim ama bulamadım orda söylediğin markayı arastırıyım bi bakalım çok teşekkür ederim ❤
ZeynepFatih Tubikk daha yeni aldık 2 hafta kadar filan oldu bizde ilk bulamamıştık çok karışık olduğu için bulduk daha sonradan 😊 ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu 🤗
Tubikk ZeynepFatih internetten baktım aradığım model bu evet çok hoşuma gitti aslında dolaplı istiyordum ben dolabini ayrı alırım hem biraz daha büyük dolap almış olurum 😍
ZeynepFatih Tubikk aynı markının dolabıda var ben almadım daha sonra genç odası yapmayı düşünüyorum 😁 kesinlikle çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum beşiğin sade ve çok hoş 😍
Tubikk ZeynepFatih Eşimlede görüştüm de İKEA’nın mobilyası çok iyi olmuyo dedi bi sitelere bakıcaz artık bakalım hangisi nasip olacak🙃
ZeynepFatih Tubikk vallahi bana da öyle dediler ama sağlam gibi duruyor bakalım kullanınca anlaşılacak 😊 kurduk şuan beklemedeyiz 😁
Melos Chicco var mavi ve gri renk ama oyun parkı diye geçiyor. İçine ona uygun bebek yatağı alıp koyabilirsiniz