alininzeynosu Beklemekten çok sıkıldım. Pazar günü test yapacağım 30’unda. Dpo 10 oluyor. Çıkar mı testte sizce kızlar?
birumut_ alininzeynosu bende Dpo 7 veya 8 deyim bekliyorum bugün gaflete düşüp test yaptım negatif cömdmdmfmf
alininzeynosu birumut_ ahahahah bende düştüm o gaflete ve negatif. dpo 10-11’de çıkar mı ki acaba yaa ajsjsjsj adet gecikmesini bekleyemicem :( üç gün gecikmeyle iç kanama geçirmiştim dış gebelikten:(
birumut_ alininzeynosu kimyasalımı Dpo 12 de öğrenmiştim kürtaj olduğumu da Dpo 9 da negatifti Dpo 10 da çok silik Dpo 11 de kan verip 40 ile öğrenmiştim
alininzeynosu birumut_ ya işte böyle riskler olunca da beklemek daha sıkıntılı oluyo :( nasıl geçecek zaman bilmiyorum ki :(
alininzeynosu Mervedd06 ben 30-31’inde yapıcam adet 3 Eylül zaten. Erken testte çıkar herhalde. Negatif çıkarsa zaten kesin adet olurum :(
alininzeynosu senakyl genellikle 8-10 arası yerleşme oluyomuş ama herkeste aynı olacak diye bişey yok 🙈 ben daha önce dpo8’de test yapmıştım negatif çıkmıştı iki gün gecikmede pozitif çıkmıştı. Benim geç olmuş galiba 😂