gzmay1 dskd Haftamda doktorumun tavsiyesi üzerine yaptırdım kan alınarak yapılan bir işlem 4 gün içinde sonuçlar çıktı cinsiyetini de öğrendik Bazı devlet hastaneleri de yapıyormuş tıp fakülteleri gibi ama doktorum devlette yaptırmamı çok önermedi bazı hastanelerde cihazlar eski olduğu için sonuçlarda yanılma payı olabiliyormuş birde devlette cinsiyeti söylemiyorlar İmkanınız varsa yaptırmanızı tavsiye ederim İkili üçlü dörtlü tarama testine kıyasla hem daha kesin sonuçlar veriyor hemde çok daha detaylı bakılıyor Sonucumuz iyi çıktı çok şükür içimizde böylelikle rahatladı
cuteregina dskd dna lab ile anlaştım Kargo ile gönderirseniz 12500 hastane aracılığı ile olursa 14500 tabi fiyatlar değişmiş olabilir Sonuçlar altı günde çıktı cinsiyet doktora söylendi ben memnunum şehrin önemi olmuyor kargo ile kan yollayabiliyorsunuz
zehra_473218 gzmay1 hangi ilde yaptirdiniz acaba fiyati neydi bende 400 dolar diye biliyorum suan 7 haftaligim ama istiyorum yapmayi
belbel xlittleturtlex bende intergende yaptırdım. Hangi ilden verdiniz bide hangi gün verdiniz hangi gün çıktı acaba
xlittleturtlex xlittleturtlex yazdın mı hiç yaz bence onlar mail attık dedi mesela benim spam kutusuna düşmüştü haberim bile yoktu @belbel
xlittleturtlex belbel mesafedendir kız o zaman çıkar bi kaç güne garanti olsun diye 14 gün diyorlar bence bi kaç güne yazacaksın bak gör çıktı temiz diye