diloslili sevimmu hayırlısı olsun canımm inşallah bekleyişin güzel sonuçlanır. benim iğne günü dahil 10. günüm testim silik çizgi. iki gün sonra tekrarlayacağım 🌸
sevimmu Ayyy hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. Çok az kalmış biraz daha bekle net sonuç için. Ay bu günler nasıl geçicek bilmiyorum zaman geçmeyecekmiş gibi geliyor
diloslili sevimmu teşekkür ederim aminnn 🌸geçmiyor gerçekten o kadar zor ki beklemesiii. kendimi oyalacak bir şey bulamıyorum artık😭
sevimmu Vurulmadan önce normaldi ama vurulduktan sonra zaman durdu sanki ben ne olur ne olmaz 13 eylüle kadar bekleyeceğim test için 🥰
sevimmu Dün öğlen 1 de ovitrelle vuruldum bugün birinci gün mü oluyor yoksa vurulduğum gün mü birinci gün bilemedim
esskacan Kızlar ağrınız var mı ya benim iğneyi vurulduğumdan beri bugün 3. Gün kasık ağrım var devamlı
291229 esskacan Ağrılar normal bende de oluyor bu gün 11. Günüm test yaptım çok hafif silik çıktı iğne etkisi geçmiş midir
esskacan Bende ilk defa yaptırdım ama doktor 12. Günde çıkar dedi ozaman kan vericm. İnşallah hamilesinizdir bence yarın kan verin🌸
1739 rumeysa_5567 ovitrelle i vurduktan sonra mı 12. Günde çıktı Hayırlı olsun bebişiniz 🍼🐣❤️ Allah kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
rumeysa_5567 1739 iğne günü hariç 12.gün canım,Amin inşAllah rabbim isteyen herkese nasip eder inşAllah❤️