diloslili kızlar selam 🌸 18 ağustosta ovitrelle vuruldum bugün iğne günü dahil 10.gün biliyorum çook erken ama kendimi tutmama rağmen test yaptım. silik çizgi çıktı ama pembe baya. ve bugün su kahve falan tükettim yani tuvalete de çok sık gitmiştim anca meraktan yapabildim testi. ilaç etkisi midir sizce 🥲[https://mutluresim.com/images/2026/08/27/egSOFx.jpeg]
busrax_ diloslili canım merhaba senin testlerin negatif olup sonra mı pozitife dönmüştü acaba. Bugün çatlatma iğnesi üstünden 10 gün geçti negatif sayılabilecek çok hafif bi gölge var bende sadece iğne etkisi mi emin değilim
tuuc_ Merhaba, 10.cu gün erken sevinmek için maalesef. Ben de benzer süreçten geçtim 12.ci günden önce pozitif çıkabilir
diloslili tuuc_ merhaba yok sevinmedim zaten de bazen 9.gün falan da etkisini kaybedebiliyormuş. acaba mı dedim zaten beklemeye devam edicem daha 🥲 kasık ağrım çok var
diloslili rumeysa_5567 koyulaşma olacak mı acaba merak ediyorum iki gün daha bekleyip tekrar yapacağım 🌸
kumsalyildirim İğne gününü saymayıp ertesi gün saymaya başlayın. 12. 13. De silik çıkarsa ihtimal vardır elbet 🥰
diloslili kumsalyildirim bugün iğne gününü saymayınca 10. gün. düne göre çok silik çıktı sanırım iğne etkisi geçiyor. iğne etkisinin geçmesiyle negatifleşince bile üzüldüm. testler travmatik oldu benim için artık 🥲
diloslili Bugün 12.gün silik çizgi çıktı ilk andan itibaren. hala iğne etkisi midir acaba. test markası prodoctor [https://mutluresim.com/images/2026/08/30/e3iUzB.jpeg]
diloslili Seyma8 bugün tekrarladım sanırım düne göre daha belirgin bi çizgi var. regl tarihimi bekleyeceğim
291229 Kızlae benim bu gün 11. Günüm test yaptım ama çok silik çıktı iğne etkisi geçmiş midir ve fotoğraf nasıl yükleyebilirim bilmiyorum
emin1333 291229 erken ama kişiden kişiye de değişiyor bazıları erken bazılarına erken sonuç çıkabiliyor siz en iyisi 14 günü bekleyin kan verin günler saatler geçmek bilmiyorum çok zor ama benleyeceksiniz inşallah güzel sonuç alirsiniz
diloslili 291229 bir şey söylemek zor canım bende 11.gün silikleşmeye başlamıştı kimisinin de 8-9.gün geçiyor etkisi