Semaaa__ Kızlar 25 haftalık oldum yani 6 aylık ama karnım çıkmıyor hala dümdüz bazen ben bile gebe olduğuma inanmıyorum bebekde herşey güzel haftası ile uyumlu ama bu konu beni endişelendiriyor
harika3838 Semaaa__ çok normal bence hiç endişe etmeyin birkaç arkadaşım da öyle minicik karınlarla doğurdu maşallah şimdi bebişleri kocaman oldu☺️ tamamen yapısal ya bende 4. Haftaya kadar sürekli spor yapan biriydim geç çıkar herhalde karnım fln diyordum 16dan bu yana çıkmaya başladı 21e gireceğiz çatlaklarım oluşmaya başladı bile böylesi daha kötü bence😅 tadını çıkarın
songulkrkc2133 Semaaa__ doğuma gittiğimde bile herkes diyordu bebek nerde o kadar ki karnım belli değildi canım iç karnım genişmiş büyüyormuş ondan dolayı
pembeniz İç karnınız geniş demekki ne güzel işte çatlaklarınız az olur bel ağrısı minimum yaşarsınız mis gibi😄
Semaaa__ pembeniz bel ağrısı inanılmaz var saatlerce uyusam da geçmiyor ağrısı ama evet hiç çatlak olmadı hahahhahah
pembeniz Semaaa__ yaa o bel ağrısı maalesef oluyor ama koca göbüş olunca daha bi sıkıntı 😄hayırla sağlıcakla gelsin inşallah🤍
happybus7 Ay bence şanslısın. Benim ilk gebeliğim. 14.haftadayız, alenen karnım var. Daha ilerde ne olacak Allah kerim. İnsan hem büyümesini, görmeyi istiyor hem de göbeğini kocaman görünce bir garip oluyor 😂