minikprensesimece Asla sakinleşmiyor bir saatte bir emip yatıyor gazını kendi kendine çıkarıyor ama çok emdiği için durmadan kusuyor normal mi bu
gamzeakarsu17 minikprensesimece normal sadece emzirip alt açıp yatma işini geç ve çocuğa aktivite yaptır yüzüstü koy siyah beyaz kartlar göster balkona bahçeye çıkar temiz hava alsın güneş görsün bişey yapmayı bilmediği için memeye yapışıyor tek bildiği şey o çok normal
ilkheyecanim_ minikprensesimece benimkide 2 haftalık olacak bazen aşırı kusuyor bazen hiç kusmuyo gazını çıkartıp yan yatırıyorum o biraz kusmasini azaltıyor
minikprensesimece gamzeakarsu17 aktivite yapacak kadar uyanık kalmıyor ki ağlıyor tummy time için kartlardan aldım 15 günden sonra başlarım diyordum sağolsun ya emiyor ya ağlıyor😂
H_M_ minikprensesimece yeni yeni dunyaya alıştığı için güvendigi tek liman sizsiniz ondan emmek istiyor 🙂
minikprensesimece H_M_ evet kucağımda hemen sakinleşiyor aşırı hoşuma gidiyor benim tek korkum sadece sürekli kusması
minikprensesimece H_M_ yok baya dik durdu kusmadı yatağına yatırdım inşallah kusmaz 2 3 seferdir fışkırarak kustu içim o yüzden tedirgin oldum çok teşekkür ederim ilgilendiğin için🥹🩷
babymamm minikprensesimece fışkırarak kusma alerji belirtisi olabilir. Kakasını her seferinde detaylıca kontrol etmenizi öneririm
kincikupelikiz minikprensesimece reflü olabilir fışkırarak kusuyorsa bence doktorunuza bi danışın böyle ağzından burnundan gelecek kadar fışkırıyor mu?
minikprensesimece babymamm hep bakıyorum şuan olması gerektiği gibi hardal renginde pütürlü bir kakası var gözüme çarpan bir şey olmadı daha dikkatli bakayım
kincikupelikiz minikprensesimece siz yine bi takip edip sorun olmayadabilir tabi ama öyleyse rahatlatacak şeyler tavsiye edecektir inşallah 😊