aycanyavuzz Ne yapacağımı bilemedim ve çok korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye, beta hcg değerim beklendiği şekilde yükselmiyormuş şu an için sağlıklı ilerlemiyor takip edip bekleyecez dendi bana böyle bi şey yaşayan oldu mu lütfen bi akıl verin
gamzegulyilmazoutlookcom aycanyavuzz benimde aynıydı canım beta 5 binlerdeydi 4 gün sonra 11 bin çıktı dedi sağlıksız gebelik kese biçimsiz dedi sonra başka doktora gittim kese iki gün içinde düzelmişti kanama geçirdim lekelenmelerim devam ediyor ama gelişimde gösteriyor çok şükür haftaya fetal DNA yaptıracağım inşallah herşey güzel çıkar muhakkak başka doktora git ama tek doktorla kalma
sanli_hh aycanyavuzz e gayet iyi ilerliyor görünürde neden stres oldunuz ki, zaten bir önceki değerin %60 ı kadar artması beklenir beta değerinin. Doktorunuzun ultrasonda veya başka türlü farkettiği bir şey mi oldu. Bu değerlerle kese görülmez sadece onun içim biraz daha takip ve beklemek gerekir
aycanyavuzz Keseyi gördük , herhangi bir olumsuzluk da görmedi ultrasonda ama dünkü muayenede bana sağlıksız ilerlediğini ve riskli olduğunu söyledi
sanli_hh aycanyavuzz Allah Allah, ne gibi bir risk gördüğü için böyle söyledi acaba. Yoksa keseyi de görmüş
sanli_hh @“aycanyavuzz”# aycanyavuzz bir doktora daha görünme şansınız varsa başka bir doktora daha muayene olun derim
aycanyavuzz gamzegulyilmazoutlookcom her şeyin güzel ilerlemesini diliyorum çok korkuyorum diye bebeğimin etkilenmesinden de korkuyorum yorumunuz içimi rahatlattı
aycanyavuzz İlk doktorumdan farklı bir doktora da muayene olmak istedim kese çapım ilk ölçümde 5 hafta 3.7 mm demişti ilk doktorum ikinci 4 hafta 6 gün 7.1 mm ölçtü regl tarihimi baz aldığında gerilediğini söyledi arkadaşlar çok panikledim bende
gamzegulyilmazoutlookcom aycanyavuzz her şey güzel olur inşallah içinizi ferah tutun benimde sat ile uyumlu değil geç döllenme dedi doktor ama bir şekilde ilerliyor ben iki doktor değiştirdim sırf olumsuz yorumlardan dolayı 3.doktorda içimi rahatlattı onunla devam ediyorum