zuzu_59 vereskala bence maddiyat olarak sıkıntıya sokmayacaksa kesinlikle fetal yapın. Ben ikili yaptırdığıma pişmanım, boşu boşuna ikili üçlü dörtlü ile uğraşacağım. Hemen zaman kaybı hem kan kaybı hem de stres oluyor insan. Tek bir sefer kan ver fetal yap kafanda içinde rahat olsn
damlx vereskala kesinlikle yaptırın. İkili üçlü testler de hatalar olabiliyor. Sonrası zehir oluyor . Fetal yaptırın kafanız rahat olsun
eeffkk vereskala yarın yaptıracağım nasipse. İnşallah hayırlı sonuçlar alırım. Bence gerekli evet biraz maliyetli ama bebeğin sağlığı söz konusu olunca başka bir şey düşünmüyor insan ikili tarama ve diğer taramaların doğruluk payları %80 civarlarındaymış. Fetalde %99,9 diyorlar
zuzu_59 vereskala Genoks 20 bin, DNA laboratuvarı 12-18 bin, internet de 18 bin falan diyor. Bazıları dolar falan alıyor onlarda kanı yurt dışına falan gönderiyor. Arayıp sorabilirsiniz ya da doktorunuzun önerisini de dinleyebilirsiniz
vereskala zuzu_59 teşekkür ederim araştırmaya devam edeceğim Doktorum yerli firmalara çok güvenmeyin bir yerli firma kurucuları test yaptık diyip yapmıyorlamış yurt dışına kaçmışlar sonra
zuzu_59 vereskala olabiliyor maalesef ki isterseniz yurt dışı bazlı çalışıp euro dolar üzerinden ödeme yapılan yerlere de bakabilirsiniz
senaaoztr_ Ben genoks a yaptırdım 7 günde plus paketim sonuçlandı çok memnunum kesinlikle fetal dna yapılmalı bence genoks genetiği öneririm.
senaaoztr_ eeffkk 7-10 gün içinde çıkar dediler benim plus paket olmasına rağmen 7 günde çıktı çok şükür temiz cinsiyeti kız🌸
eeffkk vereskala genoksta yaptıracağım.Iki arkadaşım oraya yaptırdı memnunlar. Doktorum da orayı tavsiye etti.
vereskala papatyaseverrrrr ben de yaptıracağım aklım kalmasın yaptırınca 2li ve 3lü teste gerek kalmıyor sanırım
eeffkk vereskala 20 bin tl dedi genoks. Ben dna lab ile karıştırmışım hatta 14 bin sanıyordum dün kesinleştirmek için aradım 20 dediler. Kredi kartından çekim yapıyorlar ama sonra siz taksitlendirebiliyorsunuz kartın kampanyası varsa ki genelde oluyor kredi kartlarında sağlık harcamalarına taksitlendirme. Dna lab daha uygun bu arada 14 bin güncel fiyatı ama doktorum orayı önermedi hiç