nurgulllllll Diğer magnezyumlar ishal yaptı kızlar. Doktorum en son magvital yazdı evde önceden vardı eczaneden almadım yeniden. Fotosunu eklicem bundan kullanıyorsunuz dimi yanlışlık olmasın diye foto
dilekmom6 nurgulllllll ben kullanıyorum. Günde 1 defa alıyorum genelde uyumadan 1 saat önce içiyorum. Herhangi bir problem yaşamadım
papatyaseverrrrr nurgulllllll bana da verdi cnm ama benim ki hap şeklimde değil toz şeklinde suya karıştırıyorsun öyle mi senin ki de
subat12 nurgulllllll ben kullanıyorum aksi gibi hep kabızlık problemi yaşıyorum sizi ishal yapan hangisiydi bende işe yarar belki
Busranur_mnts nurgulllllll ben kullanmıştım bi sıkıntı yaşamadım arada kramplar oluyordu ama kullanmadığımda daha fazla ağrım oluyordu
tugce058 Ben magvital kullanıyorum sabah akşamdı sürekli ishal oldum ilacı bıraktım birkaç gün kendime geldim sonra ilacı 1 kere içmeye başladım ishal olmuyorum artık ama karnım sertleşiyor işte doktor onun için vermişti bana
nurgulllllll tugce058 resim yükleyemedim aynıdır heralde ya ben de deneyeyim bugün bacak ağrılarına iyi gelir inşallah karnım da hep sert
tugce058 nurgulllllll bende ilk kasık bacak ağrısı ve karın sertleşmesi şikayetiyle gittim 20. Haftaya girdim zaten başladı benim sıkıntılar magnezyum yazdı bide progestan fitil verdi her ihtimale karşı ne zaman kontrole gitsem her şey normal diyor ama benim karnım hep sert bebek top gibi bi yere toplanıyor cidden anlamıyorum sağlıkla zamanında doğurmayı nasip etsin Allah inşaAllah size iyi gelir 🤲🏻❤️
dilekmom6 nurgulllllll uykuya da faydası oluyor diye ben gece alıyorum. Yataktan kalkarken oluşan ağrıları fln azaltsn mantığı da var. O konularda şikayetim yok şimdilik şükür.
nurgulllllll tugce058 aynen benimki de öyle ben 33 haftalık oldum ağrılar arttı baya inşallah rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize❤️ teşekkürler
papatyaseverrrrr nurgulllllll ben hiç içemiyorum ya benim aldığım eczaneden akşam yemeğiyle birlikte diyor aşırı bulantı yapıyor bende gece deneyeyim bakalım nasıl olacak