ikizannesiasl riskli gebe olduğunuz için tetenoz sonrası kasılmalar ağrılar yaşayanlar da olduğu için size öyle dedilerse aslında yaptırmamanız en iyisi siz de daha iyi bilirsiniz ama doktorunuz değişmiş bu konuda kafanızın karışması da çok normal.. ama süreci başından beri yürüttüğünüz doktoru dinlemek daha mantıklı gibi geliyor bana yine de siz bilirsiniz tabii.
Benim doktorum bu konuda ne diyecek bilmiyorum 20. Haftaya yeni girdim, ancak kanama alanım vardı 17. Haftaya kadar. Bu riskli sayılır mı bilmiyorum ama bende tüp bebek oldum, süreç zaten zorken insan böyle durumlar da daha da hassas yaklaşıyor. Hala daha oksapar kullanıyorum iğnelerim bitmedi.. ya şakasız dürümde ki maydanoza kadar dikkat ederken böyle bir riskin olduğu aşıyı kullanmak bana çok garip geliyor. Ki aşı içeriğinin temiz olmadığı da söyleniyo.. maydanozdan daha temiz en azından. Bu hafta kontrolüm var, doktorum muhtemelen yaptırmamı söyleyecek, ben soracağım zaruri değilse yaptırmak istemiyorum, eğer zaruriyse de hiçbir şeyin altına imza atmak da istemiyorum diyeceğim. Bilmiyorum bende çok tedirginim , hakkımızda doğru olanı seçtirsin Rabbim 🤲🏼