yaseminis dobilik şu an bende 23 haftalık hamileyim kayıptan dolayı çok korkuyorum her sabah hareket ediyor mu diye uyanıyorum çok kötü bir psikoloji de yim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
dobilik yaseminis çocuklarınız vardı ama dimi sizin yanlış hatırlamıyorum Allah kolaylık versin yani hiç kontrole gitmediniz mi yani ne bileyim
gmzokr dobilik bende aynısını yaşadım makat gelişti ve gebeliğe bağlı şeker çıktı 38.0 acil bir şekilde aldılar. Sorun olmadı şükür. İnsallah sende sağlıcakla alırsın kucağına
dobilik gmzokr öyle mi ay şükür almışsınız sağlıcakla şekerinizi ne zaman öğrendiniz bide kaclardaydı gebelikten sonra ne oluyo peki
dobilik dobilik ben diyetisyene gitmeden kendımce bıseyler yapıp düzene soktum aslında ama sonradan batırdım
gmzokr Hayır vermediler ama korkunc bir şey değil insülin bebeğe sana zararı olmaz şeker kontrol altına alınmazsa daha zararlı
yaseminis dobilik gebelikte çıktı açıkçası hiç dikkat etmedim 6.7 kilo almıştım zaten kilo almadım gerek yok dikkat etmeye demiştim o yüzden şekerimi de ölçmedim canım
xxlnmez dobilik neden korkuyorsunuzki bebek tersse mecbur sezeryan olucaksınız 37 haftada doğum yapanda çok kişi var gayet normal birşey bu bende sezeryan oldum hemde kendi isteğimle iyikide öyle olmuşum öcü değilki sezeryan normali kolay sanmayın ya
ikincikez xxlnmez korkmak değilde misal benim ikinci doğum ilk doğumum normal doğum ve birçok dikisim vardı hem aşağıda hem yukarda dikiş olmasın ya da sezeryanla evde 5 yaşında da çocuk hani zaten mecburi durumda doktorlar ne derse o bence dobilikte birden bu bilgi verildiği için şaşırdı öncesinde konusulsaydi normallesirdi
dobilik xxlnmez öcü demedim farkında iseniz durumu izah ettim ilk olduğu için korkuyorum bu da gayet normal sakin olun
mamai80 dobilik merhaba. Şeker olunca bebek anne karnında her an risk altında old için, en erken vakitte doktor almak istiyor. Önceki gebeliğimde şekerim yüksekti ,bebeğin kilosu gelişimi iyiydi 37. Haftada sezeryan oldum . sağlıkla gelsin bebişiniz.
dobilik mamai80 Allah razı olsun teşekkür ederim fikir beyanınız için çok şükür sağ Salim almışsınız darısı bizlere İnsallah 🤲🏻🥰
ikincikez xxlnmez biliyorum bende fikrimi belirtmek istedim ters birşey yazmadım duduncemi yazmıştım sadece
dobilik ikincikez gergin insana tahammülüm yok bosver inşallah hepimiz sağlıcakla alcaz kucağımıza canım benim 🥰