rmy1 Kızlar ben aldım ama kullanan oldu mu aranızda güvenilir mi sanki içine çökecekmiş gibi hissediyorum 🥲
Gzde_defne rmy1 ben kızımı 6 aydır onda yıkıyorum ama üzerine file aldım filenin üzerine koyup yıkıyorum sorun yaşamadım
Meral_63 rmy1 KOMİK gelecek ama ben kızımı leğende yıkadım 5 ay BOYUNCA sonra şimdi yse leğende oturuyor eşimle yıkıyoruz öyle ayakta tutuyor yıkıyorum,😂 leğen vazgeçilmezi
meowmom rmy1 katlanır ama bacakları açılan küvet kullanıyorum, üstüne köpüklü file takınca bebekler çok rahat ediyor 🌸
rmy1 minikprensesimece daha önce katlanır kova felan kullanıyordum su içinden boşalmıştı katlandı böyle döküldü o yüzden 🥲
allyslife rmy1 evet ben de o yüzden tercig etmiyorum onu🥲 arkadaşımda katlanır ama bacakları olan açılan formu var, o daha güvenilir duruyor
blnmyld rmy1 Bende katlanır aldım aşkım çevremde de hep onu kullanıyorlar file ile birlikte bir sorun yaşamadılar
SuEr_Tu1512 Meral_63 İlk oğlumda heves edip küvet almıştım ama katlanmayan az biraz kullandım şuan ikinci oğlumu bile leğende yıkıyorum 😅
lokismommy Meral_63 bende henüz küvet almadım annem gitmiş mavi çiçekli böcekli leğen almış küvet alcaktım dedim küvet mi vardı sen nerde yıkandın 7 yaşına kadar boşver küveti dedi😄😅
Meral_63 SuEr_Tu1512 😂bende kuvvet alacaktım ama sonra o küvetin içinde nasıl oturacak düşündüm leğen daha güzel 😂
Gks_01 rmy1 ben 3 aydır kullanıyorum çok rahat evim küçük olduğu için katlanabilir tercih ettim . Kovasıda var ama onu kullanmıyorum
hunilii rmy1 ilk oğlumda normal bebek küveti almıştım ama şimdi bundan almayı düşünüyorum küvetler çok yer kaplıyor zaten çok uzun süre de kullanılmıyor
rmy1 hunilii aşkım bende bunu gördüm çok almak istedim de banyo yeteri kadar sıcak olmaz diye düşündüm odadamı yıkasam felan diye
fatmabaki hunilii bende bundan almayı düşünüyorum ama banyom duşa kabin bunun için ayrı küvet almak zorunda mıyım acaba
MorKelebek54 rmy1 ayaklari oldugu icin iccine cokme gibi durum olmaz merak etmeyin. Oglumda da kullandim ikinci bebegimde de kullanmayi düşünüyorum