ayseyl9 Kimlerle aynı haftadayız kızlar biz eylülün her hangi bir günü doğa biliriz 🤭👼🤰🌸 Normal doğum mu sezeryan mı 🙈😒
ela1128 ayseyl9 16 gün bizimde son ama tık yok hala yukarda ilk çocuğum 42+5te gelmişti tek temennim haftaya doğurmak
ayseyl9 ayse4517 evet artık uyuyamıyorum yürüyemiyorum Tuvaleten çıkmıyoruz 🤣🤣🤣 zaten bebek te aşağı inmiş
ayseyl9 ayse4517 sağlıkla gelsin 🌸 Bizim dün doktor dedi aşağı inmiş ben zaten hissetmiştim zaten 2. Doğumum 🥲
ayse4517 ayseyl9 aynen benimde 2 en son 35 haftamda gitmistim assagida hissediyorum dedim ama evet assada ama kanalda degil demisti simdi cok farkli seyler hissediyorum son iki gündür hayr olsun
ayseyl9 ayse4517 bizim de öyle sezeryan mı çünkü ilk gebeliğimde de aşağı inmişti ama kanala değil zaten açılmam da olmuyordu olsaydı da çatalım dardı 😅
ayseyl9 ayse4517 bir şey yoktur inşallah sağlıkla doğsunlar kız bebekse baskı yapar ağırlık hissedersin öyle derler
ayseyl9 ayse4517 sağlıklı ve zamanında doğsun inşallah sende stres yapma bebek içerde hisseder o da strese girer yarın hayırlı haberler alırsın inşallah 🌸
akbltsvda ayseyl9 onun yerinde de bnm anami aglatiyor😃cok fazla baski yapiyor asagiya artk hic egilip kalkamiyorum