srcck Selam kızlar bu ay ilk kez Ovülasyon denedim ama düzensiz yaptım tam pik görememiştim . Son regl 10 Ağustos bugün sanırım pik oldu görsele bakar mısınız ? Ve buna göre ilişki zamanı nasıl olmalı yardımcı olur musunuz
eaydin1 srcck pik olmus evet bugunu degerlendırın kesın testi yapmaya devam edın silikleşmesi lazım o pikten sonra 2 gun degerlendırılmedı silikleştigi zamanda degerlendırın bence
srcck eaydin1 bu testi yine aynı saatte silikleşene kadar mı yapmalıyım canım tam mantığı bi türlü aklıma yatmadı
eaydin1 srcck evet testi her gun aynı saate yapman lazım ve oncesınden sıvı alımını kesmen lazım silikleştigi zaman çatlama olmus oluyo bende bu ay ilk defa dedım 12 13 ü pik gördüm 14 ü silikleşti 3 gün üst üste degerlendırdım ben iki gün once pozıtıf gördüm teste
srcck eaydin1 ayyyy hayırlısı olsun canım beniim çok sevindim bana da umut oldu 🥹 pcos olduğu için biraz umutsuzluk yaşıyorum son günlerde 😔
srcck eaydin1 peki canım buna göre dpo hangi gün başlayacak silikleşip çatlama gördükten sonraki gün itibariyle mi?
srcck eaydin1 çok teşekkür ederim canım tüm sorularımı yanıtladığın ve destek olduğun için 🥹❤️ bebişin sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻 🥹
eaydin1 srcck rica ederim sormek istedigin birsey varsa elimden geldigi kadar cevaplarım ❤️ insallah kan vermeye gidiyorum acile alırlarsa
srcck Admsarzu teşekkür ederim bugün yeniden yaptım pik devam ediyor, akşama düşer mi bilmiyorum ama yine de değerlendireceğim